EPKK Kraków Balice 2012

Latest version: v1.3 (2012)

Post Reply
Rafal

Post by Rafal » Wednesday 28 Dec 2011, 19:50

Appliance wrote: I notice a Boeing E-3 AEW aircraft always parked at the Terminal rather than the military base. I use MyTraffic AI program
Check you AI aircraft's (E-3 AEW) aircraft.cfg and see what type of parking it is assigned to.
Make it: atc_parking_types=CARGO, RAMP, MIL_CARGO unless it already is so. Or even just atc_parking_types=MIL_CARGO
I am not saying it will solve your problem for 100% but definitely won't hurt. :wink:

Gavin
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 20
Joined: Saturday 26 Jul 2008, 17:18
Location: Warsaw, Poland

Post by Gavin » Wednesday 28 Dec 2011, 22:18

Rafal wrote:I would like to congratulate Staszek's whole team on the commercial success.


I use scenery addons e.g. by FlyTampa, FSDT or UK2000 and I must say with confidence that for me you have joined the club.

All the best,
Rafal
Everything that Rafal says, plus 1. Excellent job guys :-)

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4687
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 28 Dec 2011, 22:36

It will solve the problem.
Thanks for the tip Rafal!
Image

LOT994
26-49 posts
26-49 posts
Posts: 28
Joined: Wednesday 26 Aug 2009, 16:06
Location: Warsaw, Poland

Post by LOT994 » Thursday 29 Dec 2011, 09:20

[WERSJA DEMO]
Wybieram np. gate 1 w krk, klikam ok i jest w "polu" Selected location: Balice JP II Intl,
wybieram gate 6 i jest Unknown.


Pozdrawiam ;)

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4687
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 29 Dec 2011, 11:31

:)
Image

Appliance
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Tuesday 07 Dec 2010, 08:26
Location: Sydney, Australia

Post by Appliance » Thursday 29 Dec 2011, 19:48

Thanks for reply Rafal however the 'offender' already has MIL_CARGO as correct parking designation in cfg. :cry:

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4687
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 29 Dec 2011, 21:38

The other problem might be parking radius. Your aircraft could be simply to large to fit on that parking place, so FS parks it on the first available with the correct radius.
Image

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4687
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 29 Dec 2011, 22:08

Many nice screenshots on Avsim Forum with EPKK:
http://forum.avsim.net/topic/356745-cra ... p__2201058
Image

aviation_90

Post by aviation_90 » Sunday 01 Jan 2012, 13:13

Aha rozumiem do FS2004 to już się nie opłaca robić EPKC ale może do FSX dało by się coś zrobić chociaż pas startowy Muzeum trochę zieleni i te budynki co tam stoją tak żeby mnie więcej przypominało to Lotnisko Rakowickie zależy mi na takim dodatku ponieważ jestem związany z tym miejscem od 2004 roku chodzę tam na pokazy tych pokazów może już nie być więc chciałbym mieć takie lotnisko wirtualne wiem że to ciężka praca zrobić coś takiego ja bym nawet jednego budynku nie zrobił proszę nad tym projektem pomyśleć z góry dziękuję i szczęśliwego nowego roku 2012 8).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4687
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 01 Jan 2012, 15:59

Witam.
Chodzi generalnie o to, że robienie tego fragmentu miasta dla kilku osób, po prostu się nie opłaca (zwłaszcza, jeśli pokazów już nie będzie), a kosztuje sporo czasu. Lepiej poświęcić ten czas pracy nad inną scenerią - chyba, że wpłynie do nas zamówienie na wykonanie Muzeum. Ale w tym przypadku nie jest to już odpowiednia rozmowa na forum i zapraszam na drzewiecki-design@wp.pl .
Image

Rafal

Post by Rafal » Sunday 01 Jan 2012, 19:48

SkipperPL wrote:Marzenia to: ruch na autostradzie
DD Stanislaw wrote:w FS9 to by oznaczało dość konkretne cięcie sima przy podejściu, bo samochody musiałyby wjeżdzać na wiadukt a potem jeszcze jechać wzdłuż pasa. A klatkowanie i tak jest na granicy
Też uważam, że byłby to świetny pomysł. Jeśli chodzi o klatkowanie, można rozwiązać to wprowadzając opcję do wyboru, tak jak jest to w wielu wydawanych przez Aerosoft lotniskach, na przykład z serii German Airports.
Jesli ktoś nie chce, czy jego sprzęt nie daje rady - dezaktywuje. Generalnie animacje na obrzeżach portów lotniczych dodają scenerii wiele życia.

Summary: one more voice for animated traffic on the highway.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4687
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Monday 02 Jan 2012, 12:19

Version 1.1 is now published in the stores (simply log-in into your account and download the installer). You need to uninstall the 1.0 version completely prior to installing 1.1, also from the Scenery Library. On the first page of the manual it should be written "version 1.1". Features:

- corrected some minor bugs
- corrected textures
- tower now with night/winter textures
- more landmarks in the city
- corrected seasonal changes (winter-spring)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Wersja 1.1 została opublikowana w sklepach. Aby ją pobrać, należy zalogować się na swoje sklepowe konto i ściągnąć instalator jeszcze raz. Wersja 1.0 musi być całkowicie usunięta przed instalacją wersji 1.0, także ze Scenery Library. Na pierwszej stronie manuala musi być napisane "version 1.1". Zmiany:

- poprawione nieznaczne błędy
- poprawione tekstury
- wieża teraz z teksturami zimowymi i nocnymi
- więcej charakterystycznych obiektów Krakowa
- poprawione zmiany sezonowe (zima-wiosna)
Image

Gavin
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 20
Joined: Saturday 26 Jul 2008, 17:18
Location: Warsaw, Poland

Post by Gavin » Monday 02 Jan 2012, 12:22

Thanks for the update :-)

Rafal

Post by Rafal » Monday 02 Jan 2012, 13:37

Thanks a lot for the update! The list looks really impressive.
I have just got an email from SimMarket. Downloading...

Appliance
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Tuesday 07 Dec 2010, 08:26
Location: Sydney, Australia

Post by Appliance » Monday 02 Jan 2012, 20:12

Many thanks for the update Stanislaw. :D

Post Reply