EETN Tallinn v2 X

Latest version: v2.3 (2018)

Post Reply
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 501
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: EETN Tallinn v2 X

Post by Martin_Starski » Wednesday 20 Feb 2019, 08:57

Honestly speaking I have no idea - I will ask my colleagues if if they have any idea yet but such a problem has never been reported to us by other users... Maybe it's worth asking on Prepar3d forum - maybe they will have any idea what can cause such behaviour in your sim as it seems to be something very specific to your sim / software / hardware configuration.

Please maybe also try to delete the EETN folder from C:\Users\...\Documents\Prepar3D v4 Add-ons\ and run Prepar3d.
Afterwards please try to add EETN manually to the scenery library and check if it makes any difference.

speedbird144
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 23
Joined: Wednesday 30 Mar 2016, 04:55
Location: USA

Re: EETN Tallinn v2 X

Post by speedbird144 » Thursday 21 Feb 2019, 00:58

Ok thanks. I will keep playing with it

AlphaTech
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Friday 15 Mar 2019, 18:27
Name: Paul

Re: EETN Tallinn v2 X

Post by AlphaTech » Friday 15 Mar 2019, 18:33

I am also having this issue exactly at the other posters describe.

I have tried everything; Removing EZDOK, Reinstalling, Manually Installing into library, Clipmode in the camera,cfg. Everything! No change.

It seems to be linked to distance or something. If I'm sitting in the cockpit, I see only the jetways, until I zoom in and then the Terminal building just appears. But when I zoom out again it disappears.

Any solution for this yet??

User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 501
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: EETN Tallinn v2 X

Post by Martin_Starski » Friday 15 Mar 2019, 21:28

Sorry but we still have no idea what can cause such problem :(
BTW: Can you record this and put such video on youtube or somewhere else? Maybe it will give us any hint...

Post Reply