Baku X

Latest version: v1.4 (2020)

cannow
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Sunday 29 Nov 2015, 10:43
Location: england

Post by cannow » Friday 27 May 2016, 21:26

no problem all well for me as well great scenary

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5184
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 29 May 2016, 02:48

Hello.
Version v1.1 of this product has been sent to stores. The v1.1 features:

- Updated ground markings and vertical signs markings
- Poles with stand numbers at UBBB T1 added
- VGDS at UBBB T1 available for FSX
- Missing fences and vegetation added at UBBB
- Firefighters' Tu-154 added
- Some textures fixed/changed
- Maiden Tower in Baku city
- Autogen fixed in lite sceneries when used without photoscenery
- UB10 changed to UBBL and Stepanakert to Khankendi
- Charts updated

You will be notified by stores when the update is available. To update the product, simply log-in into the store, download the whole installer and install the product once again.
Image

thokle
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Tuesday 24 May 2016, 22:15
Location: EDDM

Post by thokle » Monday 30 May 2016, 13:27

Downloading... Thank you very much! :)

[ : Mo Mai 30, 2016 15:27 ]
1. Unfortunately the texture of the expressway is still not fixed. I hope you include it in the next update.

https://abload.de/img/bakubridgesxblc7.jpg

2. For the other airports it would be great if you also change the ground to airport area (grass). It looks a bit weird with all the fields.
Best Regards

Thomas

cannow
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Sunday 29 Nov 2015, 10:43
Location: england

Ai

Post by cannow » Monday 30 May 2016, 14:13

Anyone else have very little AI here no trouble at any other airport use traffic 360 and usually having to use air traffic manager to limit it . Maybe something I am doing wrong or don't understand.

joe64
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Monday 30 May 2016, 18:37
Location: Italia

Baku terrain and photoreal

Post by joe64 » Monday 30 May 2016, 18:44

I have bougth this product and I have seen the terrain is low graphics ,why?seem miss things in the area sorrounded too...

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5184
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 31 May 2016, 04:14

The terrain is 1m/pix in Baku and 8m/pix for the rest of the country. Unfortunately there is no higher resolution satellite imagery available for the Baku area.
Image

joe64
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Monday 30 May 2016, 18:37
Location: Italia

Thank you very much

Post by joe64 » Tuesday 31 May 2016, 07:40

DD Stanislaw wrote:The terrain is 1m/pix in Baku and 8m/pix for the rest of the country. Unfortunately there is no higher resolution satellite imagery available for the Baku area.
Thank you Stanislaw,good work and good day

azkid6372
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Tuesday 31 May 2016, 18:03
Location: Mesa, AZ USA

Post by azkid6372 » Tuesday 31 May 2016, 19:04

I just bought UBBB, EETN and LUKK. I cannot install any to p3d v3.2. p3d tells me there is a scenery.cfg error.

I installed UUEE and EPWA earlier without any problem.

what am I doing incorrectly?

thanks in advance for your help

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5184
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 01 Jun 2016, 03:58

I would need more details about that issue. Do you have them already install but can't use or there is another problem?
Image

azkid6372
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Tuesday 31 May 2016, 18:03
Location: Mesa, AZ USA

Post by azkid6372 » Wednesday 01 Jun 2016, 15:34

Hi Mr Stainslaw

I got UBBB to install correctly by renaming the file when adding UBBB to scenery Library
EETN installed correctly by adding to Scenery Library and selecting "yes" to do you want to save changes to cfg file.

I do have another question.
When I downloaded LUKK from Flight Sim Store; there was no zip folder to extract the executable.
Only the executable was displayed.........Is this correct?

thanks

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5184
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 01 Jun 2016, 15:45

Hi.
Yes, that seems to be correct.
Image

azkid6372
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Tuesday 31 May 2016, 18:03
Location: Mesa, AZ USA

Post by azkid6372 » Wednesday 01 Jun 2016, 17:24

thank you, sir

JoHubb
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 13
Joined: Thursday 12 Apr 2012, 21:08
Location: UK

Re: Ai

Post by JoHubb » Sunday 05 Jun 2016, 20:40

cannow wrote:Anyone else have very little AI here no trouble at any other airport use traffic 360 and usually having to use air traffic manager to limit it . Maybe something I am doing wrong or don't understand.
Same here. No AI traffic showing at Baku although flights overhead are ok.

I'd like to check parking etc with AIFP. Can anyone tell me which .bgl to open for parking, taxiways etc?

Thanks.

John

[ Added: Sun Jun 05, 2016 21:40 ]
Something's not right with AI parking spots at Baku X.

Image

Can anyone help? I can use ADE but I cannot find a .bgl which has the AFCAD information. Thanks.

John

Am running FSX Gold, W 7x64. FTX Global.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5184
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 09 Jun 2016, 11:31

Parking spots are ok but if you edit them, the radius information might be lost and as a result a 757 parks on a Cessna-size stand.
Image

JoHubb
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 13
Joined: Thursday 12 Apr 2012, 21:08
Location: UK

Post by JoHubb » Thursday 09 Jun 2016, 16:55

Thanks, Stanislaw, I did not change any parking spots. In any case I reinstalled the scenery since my first post.

I installed an Azerbaijan Airlines flightplan. These aircraft appear everywhere except at Baku although they make an approach to Baku before vanishing.

First example:

Boeing 757-200

This aircraft displayed normally until within about 16nm of UBBB, 14,000ft on a 307 deg heading. It then vanished leaving only the red traffic toolbox information. This shows the plane on the runway after landing.

Airbus A320-200

Again, this aircraft displayed normally initially and it made it closer to UBBB than the B757. It disappeared at around 4000 ft about 11 nm from the airfield on a 060 deg heading.

I know that the AI planes are on the ramp because I can hear ATC talking to them, and I can follow the traffic toolbox data after they land and when they taxi for take off.

Are other people experiencing this at Baku X? I am an old hand at flightsim and have never seen anything like this before.

Advice, suggestions, please!

[ Added: Thu Jun 09, 2016 17:55 ]
Solved. :)

Turn ground shadows off.

Post Reply