NY Airports v2 X

Latest version: v2.4 (2018)

Post Reply
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4827
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 16 Nov 2017, 09:47

Please contact our e-mail, I have some additional SODE files that might work.
Image

edkap
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 11
Joined: Thursday 09 Mar 2017, 00:04
Location: NY, USA

Post by edkap » Sunday 19 Nov 2017, 03:48

Hi-
Sorry for the delayed response, but I was down in Florida for four days (I live in NY). Every time P3D opens it asks if I want to remove the demo airports because it can't find the scenery, and I click yes. But the next time I run the sim it just does the same thing. I always run the sim with administrator rights.
-Ed

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4827
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 19 Nov 2017, 05:46

You can also do that manually by editing the add-ons.xml .
https://www.avsim.com/forums/topic/5152 ... there-ftx/
Image

srcejon
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Monday 20 Nov 2017, 19:42
Location: London, UK

Post by srcejon » Monday 20 Nov 2017, 20:01

I have ORBX Vector + FS Global Ultimate - Next Generation

In order to get KJFK to display properly, I needed to delete ORBX/FTX_VECTOR/FTX_VECTOR_APT/scenery/ABP_KJFK.bgl and also set the Mesh to 1m.

Without this, you can see a mixture of two different runways.

Is this the best way to fix it? ORBX recommend a 5m mesh, so this may cause problems elsewhere. Thanks.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4827
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 21 Nov 2017, 06:35

Please note that nothing should be done manually - ORBX Vector has a configuration tool that you can use to easily deactivate all ORBX Vector's airports that you need. This needs to be done for all or majority of other add-ons - hence why that tool was created. Please refer to the product's manual.

We recommend using the highest resolution of the mesh since otherwise all custom mesh (like LaGuardia shores) might look strange.
Image

srcejon
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Monday 20 Nov 2017, 19:42
Location: London, UK

Post by srcejon » Tuesday 21 Nov 2017, 11:00

DD Stanislaw wrote:Please note that nothing should be done manually - ORBX Vector has a configuration tool that you can use to easily deactivate all ORBX Vector's airports that you need. This needs to be done for all or majority of other add-ons - hence why that tool was created. Please refer to the product's manual.
I've run the ORBX's Airport Elevation Correction tool, but that doesn't list KJFK in either the AEC enabled or disabled lists.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4827
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 21 Nov 2017, 11:42

In this case simply flag KJFK, KLGA and KTEB as disabled.
Also double-check to put our product above ORBX in the Scenery Library or Add-ons list.
Image

USAIRBRO
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Tuesday 31 Oct 2017, 16:56
Location: USA

KLGA Crosswind AFCAD

Post by USAIRBRO » Tuesday 21 Nov 2017, 14:11

Hey I really love the new KLGA. I was wondering is it at all possible to due a crosswind AFCAD where take offs are from runways (4/22) and landings on (13/31).

aniiran
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Wednesday 22 Nov 2017, 05:13
Location: Arizona

No blue taxiway edge lights at JFK.

Post by aniiran » Wednesday 22 Nov 2017, 05:38

I have no blue taxiway edge lights at JFK.

Checked mip map settings, I don't think that is a problem. I am seeing what windshear on page 2 is seeing. Center lights but not edge lights. Maybe it's an FSX only issue. I have checked several addons by different developers as well as default FSX scenery all of them have blue taxway edge lights. So I just can't understand how it is some mystical mip map setting that is causing me not to see blue taxi lights.

Can you elaborate on mip map settings required to display the blue taxi lights? Are they 3d objects or are they just 2D like the runway lights?

I only installed JFK. I know these lights exist in real life. I tried a fresh re-install and that did not bring me any blue taxiway edge lights either.

System: Win 7 i74810M, 32 GB RAM, GeForce GTX970M 6GB latest drivers.

I also saw blue taxi lights in the V1 of this JFK scenery. Maybe the creation method changed.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4827
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 22 Nov 2017, 07:41

HI.
The lights are designed in exactly the same way as runway lights, approach lights and all other lights. Do you have stopbars visible? Can you try switching the NAV2 to 112.00 during a day?
Image

danc444
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Wednesday 22 Nov 2017, 19:48
Location: Florida USA

Almost United Heavy gates at C terminal in KEWR

Post by danc444 » Wednesday 22 Nov 2017, 19:58

The subject says it all. The C terminal at KEWR is exclusively United and where all their "heavies" park.

There are virtually no heavy gates in 2.1. in the C terminal-1or2, that's it!

Thanks for looking at this.

[edited]

Actually, let me make this more clear: There are no Heavy gates at terminal C at KEWR.
This is wrong as terminal C is United's main terminal at KEWR and ALL of its heavy flights depart from there. Why no gates?

Thanks.

aniiran
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Wednesday 22 Nov 2017, 05:13
Location: Arizona

Post by aniiran » Thursday 23 Nov 2017, 00:32

DD Stanislaw wrote:HI.
The lights are designed in exactly the same way as runway lights, approach lights and all other lights. Do you have stop bars visible? Can you try switching the NAV2 to 112.00 during a day?
I do have stop bars and yellow alternating lights at holds.. but they disappear when I get closer than 150 feet. I turned my NAV 2 to 112.00 and I see the same lights i see at night.

I also have the issue where there is terrain bleeding through on 4L on the end. I know how to fix it, but its annoying to change the mesh complexity every time I want to fly here. FSDG Seychelles had this issue too. They made an update and I never had the problem again.

I also intermittently have a gap in the photo tiles running parallel to taxiway ZA.

http://i1093.photobucket.com/albums/i42 ... pture4.jpg


Thanks,

matty2305
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 15
Joined: Tuesday 01 Aug 2017, 11:44
Location: UK

Post by matty2305 » Thursday 23 Nov 2017, 12:20

Hi there,

Can you advise at all when you'll be updating the JFK Afcad after I sent the updates to you?

Many thanks

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4827
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 23 Nov 2017, 12:47

matty2305 wrote:updating the JFK Afcad
Hi. All non-Seattle work will be done when the Seattle project is released.
aniiran wrote:I also intermittently have a gap in the photo tiles running parallel to taxiway ZA.
Don't see anything wrong there. Please provide a better screenshot...
aniiran wrote:I do have stop bars and yellow alternating lights at holds.. but they disappear when I get closer than 150 feet.
This is correct - otherwise you wouldn't be able to cross them.
aniiran wrote:I have no blue taxiway edge lights at JFK.
There are no taxiway edge lights at KJFK! https://www.youtube.com/watch?v=HAvsue88nj8
Image

B777ER
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 25
Joined: Tuesday 20 May 2014, 12:42
Location: United States

Post by B777ER » Friday 24 Nov 2017, 22:13

Is there a method of getting SODE gates to work at JFK? Have the latest SODE and the files are in the C:\ProgramData\12bPilot\SODE\SimObjects\DrzewieckiDesign_KJFK folder. Still says no trigger-able objects though? Was using the PMDG 747 at gate B26 (Terminal 4).
Eric

Post Reply