And a new project will be... News and other stuff.

Post Reply
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1066
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Post by Martin_Starski » Thursday 02 Jun 2016, 08:24

Czyż to aby nie nasza duma narodowa czyli Port Lotniczy Radom!? :roll:

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4926
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 02 Jun 2016, 08:54

Hi hi :mrgreen: :mrgreen:
Trafiłeś w punkt, Mistrzu! :twisted:
Image

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4926
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Friday 03 Jun 2016, 17:04

9 pictures are used to create one terminal wall.

Image
Image

JoHubb
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 13
Joined: Thursday 12 Apr 2012, 21:08
Location: UK

Post by JoHubb » Sunday 05 Jun 2016, 07:45

Thank you for Baku 2017 for FS9. :D
Iy's great that you are still supporting that excellent sim.

I've bought the FSX/P3D version too.

Both sceneries are superb - don't hesitate, just buy them!

John

User avatar
seam1977
100-199 posts
100-199 posts
Posts: 165
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 » Sunday 05 Jun 2016, 22:41

Witam Staszku,czy sa juz jakies info lub foty z nowego EPKT??

User avatar
Kuba Pa
200+ posts
200+ posts
Posts: 501
Joined: Wednesday 22 Sep 2010, 12:17
Name: Jakub
Location: Kolbuszowa, Poland

Post by Kuba Pa » Monday 06 Jun 2016, 06:58

Intensywne prace nad nowym EPKT trwają / Intensive work in progress on new EPKT :)

Całkiem nowe miejsce/ Brand new place

Image

Image

User avatar
seam1977
100-199 posts
100-199 posts
Posts: 165
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 » Monday 06 Jun 2016, 21:55

Dzieki Kuba,normalnie juz sie nie moge doczekac I mam nadzieje ze do czasu wydania skoncze budowe cockpit 737 :D

[ Dodano: Pon Cze 06, 2016 22:54 ]
Kuba a czy zrobicie afcad z wsystkimi stanowiskami jak kiedys pytalem w EPKT (26 I chyba 28)w/g starej scenerii I EPGD(12,13)?

[ Dodano: Pon Cze 06, 2016 22:55 ]
chodzi mi o to zeby mozna korzystac s AES lub GSX z tych stanowisk

User avatar
Kuba Pa
200+ posts
200+ posts
Posts: 501
Joined: Wednesday 22 Sep 2010, 12:17
Name: Jakub
Location: Kolbuszowa, Poland

Post by Kuba Pa » Tuesday 07 Jun 2016, 20:01

Ciężko na razie coś powiedzieć, wszystko będzie zależeć od ustawienia staticów i rodzaju użytych świateł pasa.

User avatar
seam1977
100-199 posts
100-199 posts
Posts: 165
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 » Tuesday 07 Jun 2016, 22:01

rozumiem ,ale moznaby bylo zrobic opcje podczas instalacji ze static airplanes lub bez.Czy w takim razie kiedy nie zaznaczysz static to jest opcja zeby byl pelny afcad ze stanowiskami czy bedzie to problem?gdizes widzialem w scenerii jak byl wlaczony static to podczas wybierania gate bylo info occupied,a jak byl static wylaczony mozna spokojne bylo kolowac do danego stanowiska.Tylko nie pamietam jaka to byla scenerka.

User avatar
Kuba Pa
200+ posts
200+ posts
Posts: 501
Joined: Wednesday 22 Sep 2010, 12:17
Name: Jakub
Location: Kolbuszowa, Poland

Post by Kuba Pa » Wednesday 08 Jun 2016, 20:12

Tak jak pisałem to będzie zależeć od zastosowania światłe pasa, jeśli będą jednorodne dla wszystkich 3 symulatorów, to będzie możliwość dodania opcji w instalatorze do wyboru afcada z lub bez tych stanowisk. Instalator ma takie a nie inne ograniczenia, że można wybrać tylko coś na zasadzie albo to albo tamto, nie da sie wgrać opcji 4 wersji afcada.

User avatar
seam1977
100-199 posts
100-199 posts
Posts: 165
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 » Wednesday 08 Jun 2016, 20:19

ok,dzieki Kuba .Teraz to tylko pozostalo mi czekanie na nowa wersje PA. :D Jakis przyblizony termin wydania?

User avatar
Kuba Pa
200+ posts
200+ posts
Posts: 501
Joined: Wednesday 22 Sep 2010, 12:17
Name: Jakub
Location: Kolbuszowa, Poland

Post by Kuba Pa » Wednesday 08 Jun 2016, 20:28

Wersja P.A. vol.1 do FSXa, prawdopodobnie na koniec sierpnia.

palple
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 16
Joined: Tuesday 03 Feb 2015, 17:55
Location: Italy

Post by palple » Monday 20 Jun 2016, 17:59

How long do we have to wait for Baku for XPlane? Looking forward to it!

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4926
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 21 Jun 2016, 03:24

The convertion requires a lot of work in this case. Hard to say right now how long is it going to take.
Image

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 4926
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 28 Jun 2016, 07:39

Baku XP will be completed soon.

Image
Image

Post Reply