DRZEWIECKI DESIGN Forum Index DRZEWIECKI DESIGN
Software Development for Flight Simulators

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
New York Airports XP
Author Message
Dannyboy


Name: Danny
Joined: 16 Jul 2017
Posts: 2
Location: New York
Posted: Mon Aug 28, 2017 13:04   

Thank You for a quick response, I did travel back a few pages but could not locate the appropriate fix for the issue. At the top of this page it seems someone else was looking for the solution but came across nothing as well.
 
 
jettech79


Name: Paul
Joined: 04 Sep 2017
Posts: 1
Location: USA
Posted: Mon Sep 04, 2017 21:53   Pink squares/ No runway markings in KLDJ Linden

DD Stanislaw wrote:
Hello.
There was a small fix published a few posts ago in regard to these pink triangles.


Hello, DD Stanislaw, you mentioned on an earlier post there was fix for the pink squares and no runway marking for KLDJ, unfortunately after reading every post, I do not see the post where the fix is mentioned. Can you reply with a new post for this common problem, thank you.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Tue Sep 05, 2017 03:21   

I think the best solution would be if you guys simply wait for the V2 of this product to be published. Just as in FSX/P3D version it will include major upgrades to all included airports and will obviously solve all current issues.
_________________
 
 
drix9


Name: No Name
Joined: 09 Sep 2017
Posts: 1
Location: NY
Posted: Sat Sep 09, 2017 21:52   Physical Nav aids not visible

With the '000 Drzewiecki Design Library' installed into my custom scenery VOR's, ILS antennas etc. are not visible in X-Plane 11.05. When I remove this folder from my custom scenery, the nav aids are visible. What is the purpose of this folder and what is the impact if I remove it from custom scenery?

Thanks
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sun Sep 10, 2017 05:09   

I think there will be no impact if you remove it. We used it in some older products only.
_________________
 
 
surfcandy


Name: Vinny
Joined: 19 Sep 2017
Posts: 7
Location: New Jersey
Posted: Fri Sep 22, 2017 03:33   

I recently purchased NY Airports for X-Plane 11 at X-Plane Org. I was wondering if the set of NY Airports included like JFK and Newark have any other aircraft that spawn at the various gates throughout the airports? Every time I spawn I am the only plane around.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Fri Sep 22, 2017 05:54   

Do you mean static aircraft or AI?
_________________
 
 
surfcandy


Name: Vinny
Joined: 19 Sep 2017
Posts: 7
Location: New Jersey
Posted: Fri Sep 22, 2017 16:34   

Static
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Fri Sep 22, 2017 16:51   

In that version static aircraft were very limited. We have developed a brand new v2 version of the whole package but as for now it is available for FSX/P3D only. We will work on the XP version after releasing Seattle.
_________________
 
 
surfcandy


Name: Vinny
Joined: 19 Sep 2017
Posts: 7
Location: New Jersey
Posted: Fri Sep 22, 2017 19:43   

Thanks more static aircraft are much needed.The way it stands now is like a ghost town. Also it seems that the FSX versions have better runway light at night.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sat Sep 23, 2017 01:56   

http://www.drzewiecki-des...YAirports_X.htm - the XP version will look very similar.
_________________
 
 
simcaptain1012


Name: Angelo Damanti
Joined: 22 Oct 2017
Posts: 1
Location: NYC
Posted: Tue Oct 24, 2017 10:37   

Can u please post instructions on how to disable an airport in case we don't want to use it and replace it with another... currently if I download an airport (example KLGA) and install it it will show both airports. If possible I would like to know if in can choose to disable a specific airport but keep another.

Thank you,
Simcaptain1012
 
 
broncoblair


Name: Clay Blair
Joined: 11 Nov 2017
Posts: 1
Location: LA
Posted: Sat Nov 11, 2017 12:21   

Hi
I am having a real issue with the scenery. Just paid for it new, kind of bummed. The textures just look wrong to me and seem very "FS9" not Xplane 11. I went through my INI and checked, everything looks correct. Just wondering what is going on ?
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sun Nov 12, 2017 07:29   

Hi.
Its hard to tell from the screenshot what is wrong but the product whould look exactly as on promo screenshots: http://www.drzewiecki-des...Airports_XP.htm . Please note that the product was released almost 4 years ago.

There is also an upcoming V2 version of the whole package but so far it was released only for FSX/P3D : http://www.drzewiecki-des...YAirports_X.htm and http://www.drzewiecki-des...Airports2_X.htm .
_________________
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Map