EPWA Warsaw Chopin Airport 2015

Latest version: v1.2 (2016)

Post Reply
kawupe

13-25 posts
Posts: 17
Joined: Sunday 14 Jul 2013, 08:33
Location: Łódź, Poland

Post by kawupe » Monday 01 Aug 2016, 19:29

Mateuszu.. nie próbowałem, ale właśnie biorę się za próby nocne przy użyciu fs2004 CPU ALL CPU's, dam znać niebawem, dzięki.

LOT994

26-49 posts
Posts: 28
Joined: Wednesday 26 Aug 2009, 16:06
Location: Warsaw, Poland

Post by LOT994 » Friday 05 Aug 2016, 16:41

No i jak? U mnie zdaje egzamin (bez tego programu lądowanie w nocy z crashem).
Intel Core i7=4720HQ
CPU 2.60GHz,
8GB RAM
GF GTX 960m 2GB

kawupe

13-25 posts
Posts: 17
Joined: Sunday 14 Jul 2013, 08:33
Location: Łódź, Poland

Post by kawupe » Saturday 06 Aug 2016, 14:52

Witam.. jestem po kilkunastu próbach..

Niestety przy użyciu wszystkich pików - tylko raz na 12 prób mnie nie wywaliło. Objaw ten sam, zmiana tekstur budynków itp., i już wiem, że nigdzie nie polece..

Natomiast przy wyciętych plikach:

EPWA_Mapsat_01.bgl
EPWA_Mapsat_02.bgl

wszystko działa bez żadnego problemu. Każdy start, rozbieg i odlot a także lądowanie, dobieg i deboarding - bez crasha..

Jeśli u Was wszystko chodzi przy użyciu wszystkich plików to trochę zazdroszczę :) Niestety korzystam z EPWA bez plików mapsat..

LOT994

26-49 posts
Posts: 28
Joined: Wednesday 26 Aug 2009, 16:06
Location: Warsaw, Poland

Post by LOT994 » Sunday 07 Aug 2016, 07:12

a szkoda, u mnie bez problemu jak fs'a uruchomię przez ten program.
ostatnio uruchomiłem go inaczej, RKSI - EPWA i po wylądowaniu crash, słabo :)
Intel Core i7=4720HQ
CPU 2.60GHz,
8GB RAM
GF GTX 960m 2GB

kawupe

13-25 posts
Posts: 17
Joined: Sunday 14 Jul 2013, 08:33
Location: Łódź, Poland

Post by kawupe » Tuesday 09 Aug 2016, 06:06

Po tak długim locie też byłbym niepocieszony ;) No nic, być może rozwiązanie błędu mapsat jeszcze się pojawi na tym forum a póki co korzystam z lekko okrojonej scenerii :) pozdrawiam!

LOT994

26-49 posts
Posts: 28
Joined: Wednesday 26 Aug 2009, 16:06
Location: Warsaw, Poland

Post by LOT994 » Sunday 23 Oct 2016, 18:28

U mnie również powrócił problem. (po tym jak straciłem ustawienia).

czy każdy z Was, którzy borykają się z problemem startowania/lądowania po zmroku są również w posiadaniu scenerii Warszawy?

Aktualnie w ustawieniach FS'a zmieniłem kilka pozycji suwaków z "detalami", wyłączyłem "Warszawę" i problem został rozwiązany.

[ Dodano: Nie Paź 23, 2016 20:28 ]
Tak, mogę potwierdzić, że przy wyłączonej Warszawie, crash nie występuje.
Intel Core i7=4720HQ
CPU 2.60GHz,
8GB RAM
GF GTX 960m 2GB

kamil484

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Sunday 22 Apr 2012, 07:14
Location: Poland

Post by kamil484 » Tuesday 14 Nov 2017, 18:12

Odkryłem pewną rzecz odnośnie wyrzucania do pulpitu. Mając zainstalowane Warsaw City 2015 i EPWA po dłuższym locie przy lądowaniu oczywiście w nocy wyrzucało do pulpitu (błąd pamięci). Mam Win7 64 bit i wyczytałem, że ten problem może być spowodowany brakiem patcha. Po ściągnięciu patcha wykonałem lot GCFV-EPWA (prawie 5 godzin) i lądowanie o 21 UTC i błąd nie wystąpił żadne pliki nie są usunięte przy instalacji zaznaczyłem interior i static. Oto link do patcha: http://www.ntcore.com/4gb_patch.php

Post Reply