DRZEWIECKI DESIGN Forum Index DRZEWIECKI DESIGN
Software Development for Flight Simulators

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
EPWA Warsaw Chopin Airport 2015
Author Message
kawupe


Name: Kamil
Age: 32
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 17
Location: Łódź, Poland
Posted: Mon Aug 01, 2016 19:29   

Mateuszu.. nie próbowałem, ale właśnie biorę się za próby nocne przy użyciu fs2004 CPU ALL CPU's, dam znać niebawem, dzięki.
 
 
LOT994


Name: Mateusz Szostak
Joined: 26 Aug 2009
Posts: 28
Location: Warsaw, Poland
Posted: Fri Aug 05, 2016 16:41   

No i jak? U mnie zdaje egzamin (bez tego programu lądowanie w nocy z crashem).
_________________
Intel Core i7=4720HQ
CPU 2.60GHz,
8GB RAM
GF GTX 960m 2GB
 
 
kawupe


Name: Kamil
Age: 32
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 17
Location: Łódź, Poland
Posted: Sat Aug 06, 2016 14:52   

Witam.. jestem po kilkunastu próbach..

Niestety przy użyciu wszystkich pików - tylko raz na 12 prób mnie nie wywaliło. Objaw ten sam, zmiana tekstur budynków itp., i już wiem, że nigdzie nie polece..

Natomiast przy wyciętych plikach:

EPWA_Mapsat_01.bgl
EPWA_Mapsat_02.bgl

wszystko działa bez żadnego problemu. Każdy start, rozbieg i odlot a także lądowanie, dobieg i deboarding - bez crasha..

Jeśli u Was wszystko chodzi przy użyciu wszystkich plików to trochę zazdroszczę :) Niestety korzystam z EPWA bez plików mapsat..
 
 
LOT994


Name: Mateusz Szostak
Joined: 26 Aug 2009
Posts: 28
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sun Aug 07, 2016 07:12   

a szkoda, u mnie bez problemu jak fs'a uruchomię przez ten program.
ostatnio uruchomiłem go inaczej, RKSI - EPWA i po wylądowaniu crash, słabo :)
_________________
Intel Core i7=4720HQ
CPU 2.60GHz,
8GB RAM
GF GTX 960m 2GB
 
 
kawupe


Name: Kamil
Age: 32
Joined: 14 Jul 2013
Posts: 17
Location: Łódź, Poland
Posted: Tue Aug 09, 2016 06:06   

Po tak długim locie też byłbym niepocieszony ;) No nic, być może rozwiązanie błędu mapsat jeszcze się pojawi na tym forum a póki co korzystam z lekko okrojonej scenerii :) pozdrawiam!
 
 
LOT994


Name: Mateusz Szostak
Joined: 26 Aug 2009
Posts: 28
Location: Warsaw, Poland
Posted: Tue Sep 27, 2016 19:39   

U mnie również powrócił problem. (po tym jak straciłem ustawienia).

czy każdy z Was, którzy borykają się z problemem startowania/lądowania po zmroku są również w posiadaniu scenerii Warszawy?

Aktualnie w ustawieniach FS'a zmieniłem kilka pozycji suwaków z "detalami", wyłączyłem "Warszawę" i problem został rozwiązany.

[ Dodano: Nie Paź 23, 2016 20:28 ]
Tak, mogę potwierdzić, że przy wyłączonej Warszawie, crash nie występuje.
_________________
Intel Core i7=4720HQ
CPU 2.60GHz,
8GB RAM
GF GTX 960m 2GB
 
 
kamil484


Name: Kamil
Joined: 22 Apr 2012
Posts: 2
Location: Poland
Posted: Tue Nov 14, 2017 18:12   

Odkryłem pewną rzecz odnośnie wyrzucania do pulpitu. Mając zainstalowane Warsaw City 2015 i EPWA po dłuższym locie przy lądowaniu oczywiście w nocy wyrzucało do pulpitu (błąd pamięci). Mam Win7 64 bit i wyczytałem, że ten problem może być spowodowany brakiem patcha. Po ściągnięciu patcha wykonałem lot GCFV-EPWA (prawie 5 godzin) i lądowanie o 21 UTC i błąd nie wystąpił żadne pliki nie są usunięte przy instalacji zaznaczyłem interior i static. Oto link do patcha: http://www.ntcore.com/4gb_patch.php
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Map