EPWA Warsaw Chopin Airport X

Latest version: v1.96 (2018)

Post Reply
grzegorz

5-12 posts
Posts: 9
Joined: Sunday 18 Sep 2011, 17:26
Location: wrocław,poland

Post by grzegorz » Monday 13 Nov 2017, 15:43

Tak, wersję pod FSX kupiłem niedawno (wcześniej używałem pod FS9), niestety brak czasu nie pozwalał na pełne przyjrzenie się scenerii.

Rozumiem, że nie macie "gotowego" AFCADa, o który piszesz? :lol:

W jaki sposób wykonać przedstawione przez Ciebie czynności aby operacje AI wyglądały bardziej realistycznie?

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4103
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Monday 13 Nov 2017, 17:15

Na dany moment szczerze mówiąc nie pamiętam, jaki AFCAD był dodany do scenerii ale przypuszczam, że nie miał funckjonalności jednoczesnej obsługi skrzyżowanych pasów. Co do lądowań na przesuniętym progu to sprawdzę to - jednak dopiero po wydaniu Seattle, aktualnie jesteśmy na 100% zajęci tym projektem.
Image

Speedbird7AD

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Tuesday 05 Dec 2017, 11:21
Location: Winchester UK

Missing airbidges

Post by Speedbird7AD » Tuesday 05 Dec 2017, 11:32

Hello

I've recently purchased EPWA and EETN and neither have any airbridges available. The only ones are those connected to static aircraft. I have the latest version of SODE and the FSDT Live Update has been run recently for GSX updates.

I've tried searching the forums but I fear that the answer may be explained in Polish which, sadly, I don't understand.

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4103
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 05 Dec 2017, 12:55

Hi.
Please check if the SODE is properly registered (there must be a SODE menu available in the simulator upper menu during a flight). A reinstall of SODE is always a possible solution.
Speedbird7AD wrote:I've tried searching the forums
Did you try SODE support forum? http://sode.12bpilot.ch/?forum=support
Image

Speedbird7AD

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Tuesday 05 Dec 2017, 11:21
Location: Winchester UK

Post by Speedbird7AD » Tuesday 05 Dec 2017, 14:48

Thank you very much for the great support. I hadn't noticed that SODE was missing from the P3d Add-ons menu. I've installed the latest SODE and everything is good again.

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4103
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 05 Dec 2017, 15:30

Ok, thanks for the info!
Image

krystian0123

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 09 Dec 2017, 07:40
Location: Polska

problem ze zceneria

Post by krystian0123 » Saturday 09 Dec 2017, 07:50

Witam mam problem jak na zalaczonym obrazku, jak moge to naprawic? https://zapodaj.net/18e236a2fd203.jpg.html
wersja 1.9 p3d v4

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4103
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Saturday 09 Dec 2017, 08:11

Witam.
Czy jest to problem z meshem? Ze skrinu nie do końca to wynika - wygląda raczej wszystko poprawnie.
Image

krystian0123

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 09 Dec 2017, 07:40
Location: Polska

Post by krystian0123 » Saturday 09 Dec 2017, 08:23

problem jest w tym, iz sceneria jakby sie przebija podstawowa przez scenerie od drzewiecki design, jak widac na zdjeciu, pasy maja rozny kolor, drogi kolowania sie koncza nagle oraz appron jest rowniez nieprawodlowy jak i drogi kolowania ida zle
np to https://zapodaj.net/61a1015b43981.png.html oraz https://zapodaj.net/987d2d40275c1.jpg.html

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4103
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Saturday 09 Dec 2017, 09:34

No nie wiem, na skrinach to wszystko wygląda poprawnie moim zdaniem. Powinno wyglądać dokładnie tak samo jak na materiałach promocyjnych: http://www.drzewiecki-design.net/prodEPWA_X.htm za wyjątkiem zmian wprowadzonych w późniejszych poprawkach, jak te zielone taxiwaye. Przerwane taxiwaye tak są w realu - proszę porównać z mapami lub z https://www.terraserver.com/view?utf8=% ... searchLng= (sat zdjęcia z 2016 roku).
Image

Sebol

26-49 posts
Posts: 31
Joined: Thursday 16 Jul 2015, 09:04
Location: Warsaw

Post by Sebol » Wednesday 13 Dec 2017, 19:54

krystian - to nie jest problem - takie są tekstury scenerii. jest asfalt, beton a to zielone to tak ma być. Drogi kołowania są zamalowane żeby po nich nie jezdzić.

Jackaroo

2-4 posts
Posts: 4
Joined: Sunday 17 Dec 2017, 20:17
Location: United States

Jetways not working

Post by Jackaroo » Tuesday 19 Dec 2017, 14:28

Hey- my product isn't working. I start up at the airport in the default 737 so i know the Jetways will work. I look at the jetways and they move from their Starting position to their ready to dock position. When I try to get them to dock, the docking option dissapears after I select the door to dock at, and they don't move. I have to restart my flight to get them to reload and have the same thing happen again. Is there any way that there is a fix for this? I have no double SODE entries (I have the latest version installed and so it should work) in the exe.xml, I tried multiple other things as well. Thanks! (I used a fake name when making the profile that I am using)

User avatar
Martin_Starski

100-199 posts
Posts: 170
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Post by Martin_Starski » Tuesday 19 Dec 2017, 14:51

Do you use SHIFT + D to launch SODE?

http://drzewiecki-design.net/forum/viewtopic.php?t=351
Image

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4103
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Tuesday 19 Dec 2017, 16:27

Please make sure that you are using the latest version of the product (EPWA) and the latest version of SODE. Additionally please attach a screenshot of the problem.
Image

FireRx

26-49 posts
Posts: 46
Joined: Saturday 28 Nov 2015, 02:29
Location: Southwest US

Post by FireRx » Tuesday 19 Dec 2017, 17:55

morning Stanislaw,
Is there a fix on the layering issue "white tires" on the airports. is there a BGL that causing this in Orbx that needs to be turned off. I have Global, Vectors, PNW region pack installed.

Post Reply