EPKK Kraków Balice X v3

Latest version: v3.1 (2020)

Post Reply
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5192
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by DD Stanislaw » Tuesday 10 Mar 2020, 16:38

jgoggi wrote:
Tuesday 10 Mar 2020, 12:12
Isn't it possible to chenge the aircraft door coordinates
It is possible but if I were you I wouldn't do that without any support from the original authors of the aircraft itself as such a change might affect some other elements/systems.
Image

jgoggi
26-49 posts
26-49 posts
Posts: 40
Joined: Thursday 08 Oct 2009, 18:41
Location: Rome, Italy

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by jgoggi » Thursday 12 Mar 2020, 09:15

Gents, I wrote on the SODE forum 10 days ago but no reply... I still ask for a screenshot with the FSLabs A320 docked, please! This will be necessary in order to establish if the problem is only on my side...

User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1417
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Martin_Starski » Thursday 12 Mar 2020, 15:57

I understand your point, but we are not able to test all our sceneries with all payware planes available in the sim. We simply will not have time to work on the new projects. Maybe some our users will be able to post such screenshot here. In the meantime I will try to ask my colleagues if they have FsLabs and can make such test, but I cannot promise you anything.

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5192
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by DD Stanislaw » Thursday 12 Mar 2020, 16:08

jgoggi, even if it does not work with FSLabs (which I assume is the case as per your report) we can not do anything from our side regarding this issue as:

a) it works correctly with other airplanes
b) jetways are made according to SODE variables which drive them and we have no access to the source code of the module
c) we also cannot reverse engineer any FSLabs files

Without contacting either SODE or FSLabs developers I do not think this issue could be solved.

Additionally please note that currently we have a health-related crisis in Europe and some developers may become temporarily offline, which might be the cause in case of SODE.
Image

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5192
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by DD Stanislaw » Wednesday 22 Apr 2020, 11:03

The v3.1 update of this product, featuring P3Dv5 compatibility, has been sent to stores.
Image

Driver170
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 18
Joined: Monday 20 May 2019, 19:40
Name: Driver

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Driver170 » Tuesday 12 May 2020, 17:34

I bought EPKK V3 for 4.5 but i now have V5. will my version still be compatible?

User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1417
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Martin_Starski » Tuesday 12 May 2020, 21:47

All our sceneries / installers have been updated to be compatible with P3D v5. If you bought EPKK v3, you should have access to v3.1- simply login to your account in the shop where you bought it and download the installer again.

Driver170
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 18
Joined: Monday 20 May 2019, 19:40
Name: Driver

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Driver170 » Wednesday 13 May 2020, 03:22

Thankyou

Driver170
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 18
Joined: Monday 20 May 2019, 19:40
Name: Driver

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Driver170 » Saturday 23 May 2020, 08:27

Hi, how do i remove static traffic at krk

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5192
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by DD Stanislaw » Saturday 23 May 2020, 08:39

Hi. Simply use the installer and select "remove static aircraft"
Image

Driver170
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 18
Joined: Monday 20 May 2019, 19:40
Name: Driver

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Driver170 » Saturday 23 May 2020, 14:28

Thanks

Driver170
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 18
Joined: Monday 20 May 2019, 19:40
Name: Driver

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Driver170 » Thursday 28 May 2020, 17:56

Strange textures at night?

Using V5 HF1

https://www.dropbox.com/s/akildryb9ap3h ... 3.jpg?dl=0

User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1417
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Martin_Starski » Thursday 28 May 2020, 20:43

Strange indeed, but you need to provide us with some more details. For example which version of scenery have you installed? What other addons do you have which may have an influence to this region? Any mesh addon for example? Have you tried to reinstall the scenery by running the installer with admin rights? Is our scenery on the top of the scenery library?

Driver170
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 18
Joined: Monday 20 May 2019, 19:40
Name: Driver

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by Driver170 » Thursday 28 May 2020, 21:13

I have installed the new update for V5

I do use FS global ultimate and Orbx global and LC europe

No I haven’t tried a Reinstall maybe I should?

User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5192
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: EPKK Kraków Balice X v3

Post by DD Stanislaw » Friday 29 May 2020, 04:01

Could you please try replacing the Effects?
download/file.php?id=836
Image

Post Reply