DRZEWIECKI DESIGN Forum Index DRZEWIECKI DESIGN
Software Development for Flight Simulators

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Polish Airports vol.1 2017
Author Message
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2911
Location: Warsaw, Poland
Posted: Fri Aug 23, 2013 21:35   Polish Airports vol.1 2017

Polish Airports vol.1 2017 by Drzewiecki Design
More info at/Więcej na: http://www.drzewiecki-design.net/prodPAv1.htm

English and Polish discussion and support in this topic / Dyskusja po polsku i po angielsku w tym temacie.

_________________
 
 
majek13


Name: von Kaschubei
Posts: 1
Location: Marseille
Posted: Sat Aug 24, 2013 10:51   Re: Polish Airports vol.1 for FS2004

witam, wspaniala wiadomosc! czy wie Pan kiedy produkt bedzie dostepny na SimMarket?

pozdrawiam
 
 
GD5


Name: Tomasz
Posts: 6
Location: Rumia, Poland
Posted: Sat Aug 24, 2013 17:50   

Tak jak w przypadku wersji pod FS X podejrzewam ze w poniedziałek.....
 
 
jacekbjj


Name: Jacek
Posts: 3
Location: Wrocław
Posted: Sat Aug 24, 2013 20:47   

Staszku kawał dobrej roboty!!! mam pytanie: czy możesz podać co to za podkład muzyczny z wideo PA vol. 1, czy to jest tajemnica? Wiem że w tej dziedzinie jesteś dobry, czy to nie jest twoja aranżacja?
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2911
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sat Aug 24, 2013 21:27   

Jacku, filmy zlecamy podwykonawcom. Szczerze mówiąc nie wiem, co to za podkład.
_________________
 
 
typek


Name: Tymoteusz
Posts: 1
Location: Hamburg
Posted: Sun Aug 25, 2013 14:51   

Panie Stanisławie, jak się sprawa ma odnośnie rabatu dla posiadaczy poprzedniej wersji PA vol. 1 dla fs2004? Czy to dalej aktualne? I jeśli tak, czy ustalaliście to ze wszystkimi sklepami oferującymi Wasze produkty? W moim przypadku chodzi o sklep 4simshop.com.

Z góry dziękuję za odpowiedź.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2911
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sun Aug 25, 2013 19:28   

Witam.
Ustalamy to ze wszystkimi sklepami, z którymi teraz współpracujemy i które widnieją na liście tutaj: http://www.drzewiecki-design.net/stores.htm . Akurat 4simshop nie jest na liście ale też z nami współpracuje, dlatego otrzymał taką samą informację o nowej wersji i zniżce jak wszystkie inne sklepy.
_________________
 
 
holo


Name: Bartek
Posts: 18
Location: Rumia, Poland
Posted: Mon Aug 26, 2013 10:28   

Ściągnąłem póki co demo, bo na aerosofcie nie ma jeszcze pełnej wersji. Tradycyjnie najpierw w Gdańsku się postawiłem. Muszę przyznać, że z w porównaniu z poprzednim demem, to Gdańsk jest strasznie biedny. Dodatkowo trochę błędów w afcadzie, ale z tym jak zwykle sobie poradziłem. Czekam sobie w taki razie spokojnie, aż się pojawi w "moim" sklepie. Tak czy siak. Gut dżob!
_________________
Holo
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2911
Location: Warsaw, Poland
Posted: Mon Aug 26, 2013 11:50   

Produkt jest już dostępny.
http://secure.simmarket.c...ki-design.mhtml
holo wrote:
Muszę przyznać, że z w porównaniu z poprzednim demem, to Gdańsk jest strasznie biedny.

Jeśli dobrze pamiętam, poprzednie "demo" Gdańska to była swego czasu pełna, kompletna i darmowa sceneria EPGD Kuby, którą nijak nie można było opisać określeniem "demo". Był nawet specjalnie do niej zrobiony AES. Demo 3.1 jest takie jakie powinno być - proste, aktualne i zawierające niezbędne elementy (bo demo ma w końcu skłaniać do kupienia pełnej wersji).
_________________
 
 
holo


Name: Bartek
Posts: 18
Location: Rumia, Poland
Posted: Mon Aug 26, 2013 13:21   

DD Stanislaw wrote:
Jeśli dobrze pamiętam, poprzednie "demo" Gdańska to była swego czasu pełna, kompletna i darmowa sceneria EPGD Kuby, którą nijak nie można było opisać określeniem "demo".


Doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Trochę z przekory napisałem ;)
_________________
Holo
 
 
astrogator



Name: Adrian Klawikowski
Posts: 11
Location: Sierakowice, Poland
Posted: Mon Aug 26, 2013 20:14   

Staszku, coś mi się ewidentnie dubluje ,a poprzednią wersję usunąłem z indeksu, potem usunąłem także z katalogu dla pewności. Po deaktywacji Twojej scenerii mam defaultową. Jeśli mnie oczy nie mylą, to właśnie ona prześwituje pod spodem. Any idea?

FS9.1, XP, UT, GE i coś tam jeszcze.






EDIT: Linki do większych fotek nie działają, wrzucam tutaj
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2911
Location: Warsaw, Poland
Posted: Tue Aug 27, 2013 06:33   

Witaj Adrianie. No tak, ewidentnie są zaintalowane dwie scenerie, i to dwie nasze. W przypadku EPGD może także prześwitywać "stara" sceneria Kuby, może to być również demo. Musisz posprawdzać dokładnie wpisy w Scenery Library i ich ścieżki, następnie sprawdzić czy nie ma czegoś w Addon Scenery/Scenery, a na końcu fizycznie usunąć wszystkie foldery z Vol.1 i zainstalować ponownie. Niestety trudno mi tutaj cokolwiek pomóc, musiałbym widzieć co masz na dysku.
_________________
 
 
holo


Name: Bartek
Posts: 18
Location: Rumia, Poland
Posted: Tue Aug 27, 2013 07:13   

Na moje to installer wrzucił nową scenerię do starego folderu. Kolega usunął stary wpis w scenery.cfg, ale fizycznie została stara wersja zmieszana z nową w folderze. Tłumaczyło by to, że po usunięciu nowej ze scenery.cfg zostaje default. Ot takie moje gdybanie.
_________________
Holo
 
 
astrogator



Name: Adrian Klawikowski
Posts: 11
Location: Sierakowice, Poland
Posted: Tue Aug 27, 2013 07:32   

Posuwamy się do przodu ;) Wywaliłem wszystko na twardo, ręcznie sprawdziłem wpisy, zainstalowałem ponownie. Teraz nie ma już prześwietleń tekstur, ale zostały hangary z defaulta oraz Dwie Wieże (by mnie w ciemności związać). ;)

O tak: screen
 
 
holo


Name: Bartek
Posts: 18
Location: Rumia, Poland
Posted: Tue Aug 27, 2013 10:05   

Ja miałem podobny problem, może na mniejszą skalę z Poznaniem. W dodatku nie występowało to za każdym razem. Tu jest przykład. Poradziłem sobie dodając kilka prostokątów EXCLUDE, ale nie pamiętam teraz czy w AFCADzie czy dorobiłem to SBuilderem.

EDIT: Sprawdziłem i wygląda na to, że w AFCADzie dodałem. Używam ADE.
_________________
Holo
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Map