UUEE Moscow Sheremetyevo XP

Latest version: v1.6 (2016)

Post Reply
User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

UUEE Moscow Sheremetyevo XP

Post by DD Stanislaw » Sunday 02 Nov 2014, 08:06

UUEE Moscow Sheremetyevo XP by Drzewiecki Design
http://www.drzewiecki-design.net/prodUUEE_XP.htm

English and Polish discussion and support in this topic / Dyskusja po polsku i po angielsku w tym temacie.

ImageImageImage
Image

jiggyb2

5-12 posts
Posts: 5
Joined: Friday 17 Oct 2014, 15:57
Location: Sheffield, UK

Post by jiggyb2 » Monday 03 Nov 2014, 21:46

Looking really good, not found any issues - Looking forward to using this scenery!

archibit

0-1 posts
Posts: 1
Joined: Saturday 08 Nov 2014, 17:28
Location: Moscow, Russia

Post by archibit » Saturday 08 Nov 2014, 17:36

Great scenery. There not many really good Russian scenery for X-plane. Thanks very much for this one. I found some discrepancy of the stands numbers in scenery and in charts. Maybe autor fix it on future updatests? It will be grate. I hope there will be more good Russian scenerys for X-plane :)

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 09 Nov 2014, 04:18

To have more XP commercial sceneries in the future you guys need to buy more existing XP commercial sceneries - it is that simple! :twisted:
Image

an041176

5-12 posts
Posts: 5
Joined: Sunday 02 Mar 2014, 13:58
Location: Moscow

Post by an041176 » Monday 10 Nov 2014, 01:32

Станислав - вот если честно - я просто взбешен)) Что в препаре, что в XP разметка мерцает под определенным углом зрения. Или у меня опять хреновый комп? Для XP неужели нельзя было нормально, с помощью WED сделать разметку линиями а не полигонами. 2 раза отдал деньги и второй раз чувствую что в этой сцене есть какой то косяк, который ты никак не хочешь сделать по нормальному. У тебя все остальные порты сделаны нормально - ну нигде никто не жалуется. Что с Шереметьево то не заладилось?? Жалко нет манибека.. Бабла жалко!

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Monday 10 Nov 2014, 06:34

Hello Andrey. I get your point but please keep your emotions under control.

UUEE airport is made in the 'normal' way indeed. If you are having a problem, while us, our beta testest and almost all our customers don't have it, the problem is probably referred to your personal settings in your PC (I don't mean only FS settings but 3rd party addons as well as possible p3d.cfg tweaks). Since I don't have your computer in front of my eyes and I can not replicate the problem on my setup (I am talking about both - P3D and XP versions) I can't really help you much unfortunally, although I would like to do it very much. I don't see any shimmering neither in P3D nor in XP.
Image

LPM61

5-12 posts
Posts: 8
Joined: Tuesday 30 Dec 2014, 19:30
Location: FRANCE

Antennas on runways at UUEE

Post by LPM61 » Wednesday 07 Jan 2015, 15:09

HI I purchased the UUEE for Xplane and installed as requested. It seems that I have an antenna showing on Runway 7L, I probably did something wrong, could you please assist and let me know what to do ? I applied the instructions required for installation but still. I have a Mac an run the latest version of X Plane.
Thanks for your help
LM

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 07 Jan 2015, 15:27

Hello.
Yes. Please use this fix: http://drzewiecki-design.net/forum/view ... =5262#5262 and install it into the highest folder of Sheremetyevo.

We will later fix all installers as well.
Image

LPM61

5-12 posts
Posts: 8
Joined: Tuesday 30 Dec 2014, 19:30
Location: FRANCE

UUEE

Post by LPM61 » Wednesday 07 Jan 2015, 16:33

Hi, Thank you. Is this actually for NY airports and usable on UUEE ? should I take the NYA_XP Navaid fix ?
thanks
LM

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 07 Jan 2015, 17:32

This fix is universal for all our XP sceneries under Mac and Linux. We will implement it to our installers asap.
Image

WoT2015

2-4 posts
Posts: 4
Joined: Thursday 08 Jan 2015, 10:32
Location: Moskva

Post by WoT2015 » Thursday 08 Jan 2015, 10:34

DD Станислав wrote:это исправление является универсальным для всех наших XP пейзажи под Mac и Linux. Мы реализуем для наших установщиков как можно скорее.
Good afternoon, Stanislav. Bought yesterday Sheremetyevo Airport, but XPlan 10.30 does not work. When you load the Sheremetyevo an error! How to fix or 10.30 will not work? Thanks in advance.

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Thursday 08 Jan 2015, 11:53

Vladislaw, you mean the fix above does not work?
Image

WoT2015

2-4 posts
Posts: 4
Joined: Thursday 08 Jan 2015, 10:32
Location: Moskva

Post by WoT2015 » Thursday 08 Jan 2015, 12:15

DD Станислав wrote:Владислав, вы имеете в виду закрепиться выше не работает?
No. Yesterday I bought Sheremetyevo airport here is the link http://ru.shop.aerosoft.com/eshop.php?a ... ge=россиян on XPlane 10.31 does not work ...

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 4147
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Friday 09 Jan 2015, 06:39

You did not answer my question. Did the described FIX worked or no? It should be put into the highest priority folder of Sheremetyevo.
Image

WoT2015

2-4 posts
Posts: 4
Joined: Thursday 08 Jan 2015, 10:32
Location: Moskva

Post by WoT2015 » Friday 09 Jan 2015, 07:40

I have window 7 maximum
Please give a direct link to the corrected file.
If you can write in Russian byloby clearer =)
Thank U ...

[ : Пт Янв 09, 2015 07:40 ]
DD Станислав wrote:Вы не ответили на мой вопрос. Не описано [URL=http://drzewiecki-дизайн.net/forum/viewtopic.php?p=5262#5262]FIX[/URL] работал или нет? Она должна быть введена в наивысший приоритет папку из Шереметьево.
By the way I have unpacked two folders Sheremetyevo ...
UUEE_Moscow_Sheremetyevo_XP_high
UUEE_Moscow_Sheremetyevo_XP_lov
First weighs 1Gb second 20MB
As soon as I tried to load in Sheremetyevo an error on memory and hangs the entire computer

Post Reply