DRZEWIECKI DESIGN Forum Index DRZEWIECKI DESIGN
Software Development for Flight Simulators

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Polish Airports vol.2 XP
Author Message
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sun Feb 01, 2015 13:18   Polish Airports vol.2 XP

Polish Airports vol.2 XP by Drzewiecki Design
More info at/Więcej na: http://www.drzewiecki-design.net/prodPAv2_XP.htm

English and Polish discussion and support in this topic / Dyskusja po polsku i po angielsku w tym temacie.

_________________
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Thu Feb 12, 2015 04:09   

No static aircraft patch for Polish Airports vol.2 XP

Simply unpack the downloaded file into Custom Scenery and overwrite the existing folder.
_________________
 
 
zedowy


Name: Paweł
Posts: 3
Location: Łódź
Posted: Wed Nov 25, 2015 18:19   

Witam. Od jakiegoś czasu EPLL i EPWR wyświetlają się tak że poziom płyty lotniska znajduje się wyżej niż pozostałe elementy. Budynki i reszta jakby wkopane w ziemię. Co jest nie tak? Reinstalacja nie pomogła, a na początku było normalnie. Prośba o pomoc jak to naprawić.
[img][/img][img][/img]
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Wed Nov 25, 2015 19:10   

Na początek proponuję usunąć plik scenery_packs.ini .
_________________
 
 
zedowy


Name: Paweł
Posts: 3
Location: Łódź
Posted: Wed Nov 25, 2015 20:57   

To chyba nie takie proste :-( Usuwam ten plik po zainstalowaniu każdej scenerii, ale usunąłem jeszcze raz i dalej to samo.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Thu Nov 26, 2015 03:19   

Proszę o kontakt mailowy.
_________________
 
 
triqbek


Name: Jakub
Posts: 3
Location: UK
Posted: Fri Jan 15, 2016 22:07   Problem z instalacja

Witam,

Kupilem ta sceneria na XP10 z Aerosoft i od przedwczoraj walcze z instalacja tej scenerii na Win10. Probowalem zainstalowac z prawami administratora, w trybie kompatybilnym z Win7 i niestety ale nie dziala. Bardzo prosze o podpowiedz jak to ugryzc???
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sat Jan 16, 2016 05:12   Re: Problem z instalacja

Witam.
triqbek wrote:
niestety ale nie dziala

To bardzo mało szczegółów, niestety nie wiem dlaczego "nie działa". Można jednak wykonać instalację z pliku ZIP, przeznaczonego pod Mac/Linux - zestaw plików jest identyczny, po prostu nie są spakowane w instalator. Instrukcja instalacji jest w tymże ZIPie.
_________________
 
 
triqbek


Name: Jakub
Posts: 3
Location: UK
Posted: Sat Jan 16, 2016 16:32   

Dziekuje za odpowiedz.
Niestety nie moge uruchomic instalatora. PC cos probuje zrobic, zmienia sie animacja myszki oraz mruga dioda dysku, ale nie ma zadnych komunikatow, bledow etc.
Niestety nie mam dostepu do plikow pod linuxa - aerosoft udostepnil tylko ten jeden plik .exe spakowany zipem.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Sat Jan 16, 2016 17:23   

W takim razie proszę o kontakt z Aerosoftem gdyż możliwe iż nie jest to nasz instalator tylko Aerosoftowy. My udostępnialismy wszystkim sklepom 2 wersje - instalator .exe pod Windows i spakowany ZIP ze wszystkimi plikami pod Mac/Linux.
_________________
 
 
triqbek


Name: Jakub
Posts: 3
Location: UK
Posted: Sat Jan 16, 2016 17:33   

ok dziekuje. Wyslalem juz do nich emaila.
 
 
zedowy


Name: Paweł
Posts: 3
Location: Łódź
Posted: Sun Apr 17, 2016 19:03   

Rozwiązanie problemu różnych rzędnych scenerii. Jakby ktoś miał w przyszłości taki problem: http://forums.x-plane.org...st-1/&page=114. W opcjach odklikanie "Runways follow terrain contours" powoduje że wszystko jest na swoim miejscu.
 
 
braincrush


Name: Sebastian Nastarowicz
Posts: 3
Location: United Kingdom
Posted: Mon Nov 28, 2016 12:10   

Znalazłem się na forum, przejrzałem dokładnie i nie znajduje info co zrobić żeby Polish airports v. 2 działało pod xp11, działa pięknie pod xp10 oczywiście a pod nową wersją dostaje unhandled exception z cap.
Będę bardzo wdzięczny za pomoc, chciałbym polatac po ładnej Polsce w xp11 :)
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Posts: 2582
Location: Warsaw, Poland
Posted: Mon Nov 28, 2016 12:18   

Witam.
1. Nigdzie nie jest napisane, że jakikolwiek nasz produkt jest na dany moment kompatybilny z XP11.
2. XP11 nie zostało jeszcze wydane - tylko demo. :wink:
_________________
 
 
braincrush


Name: Sebastian Nastarowicz
Posts: 3
Location: United Kingdom
Posted: Mon Nov 28, 2016 12:24   

Wiem wiem, pytam porostu czy da się to w prosty sposób naprawić, bo wiem że większość scenerii działa z xp-11, co do dema to po wpisaniu kodu beta dziala jak pełnoprawny produkt, włącznie z opcja pełnej instalacji.
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Map