LUKK Chisinau X

Latest version: v1.25 (2017)

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

LUKK Chisinau X

Post by DD Stanislaw » Tuesday 08 Mar 2016, 05:20

LUKK Chisinau X by Drzewiecki Design
More info at/Więcej na: http://www.drzewiecki-design.net/prodLUKK_X.htm

English and Polish discussion and support in this topic / Dyskusja po polsku i po angielsku w tym temacie.

ImageImageImage

The product is expected to be published on March 11th (Friday).
Image

User avatar
seam1977

100-199 posts
Posts: 146
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 » Thursday 10 Mar 2016, 22:06

Czekamy!!! :D

dkdomino

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 12 Sep 2015, 13:10
Location: PL

Post by dkdomino » Saturday 12 Mar 2016, 11:03

Po instalacji dema LUKK pas startowy, drogi kołowania, płyta postojowa jest sporo wyżej od reszty lotniska. Jak to naprawić ?

Image

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Saturday 12 Mar 2016, 11:13

My fault. Please put THIS FILE into FS Folder/Scenery/World/Scenery . This is fixed in DEMO v1.1 .

* * *

Please note - customers using v1.0 of LUKK and having problems with default objects appearing on aprons are requested to install LUKK v1.1 or to download THIS FILE and place it into FS Folder\Addon Scenery\LUKK Chisinau X\scenery . This problem does not exist in P3D.
Image

dkdomino

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 12 Sep 2015, 13:10
Location: PL

Post by dkdomino » Saturday 12 Mar 2016, 11:32

Plik ściągnąłem i problem zniknął. Dzięki za pomoc.

black25

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 12 Mar 2016, 20:27
Location: Moldova

Post by black25 » Saturday 12 Mar 2016, 20:43

Good afternoon! I work at the airport in 18 years. More than 10 years in fsx. Thank you for the wonderful scenary . There is a problem I have not always time will be displayed trees . how to solve the problem? Thank you!
Image Image Image

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 13 Mar 2016, 05:44

Hello!
Do you have an entry in the FS upper menu "Add-Ons" -> "SODE 1.3.1" ? If not, this would indicate that SODE is not active (or not installed correctly). If there is, does clicking on "Test DLL connection" prompts a message "[SODE] Jetway Control System is up and running"? If yes, SODE is running correctly on your system.

If you still have no trees, could you post the SODE.log file here? You can find it at C:\ProgramData\12bPilot\SODE\log
Image

black25

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 12 Mar 2016, 20:27
Location: Moldova

Post by black25 » Sunday 13 Mar 2016, 11:27

Hello!
I downloaded the latest version SODE and now all OK! THANK YOU SO MUCH!

Image

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 13 Mar 2016, 17:58

Glad it works. Trees are programmed via SODE to automatically change seasonal textures.
Image

Aviator_1979

13-25 posts
Posts: 17
Joined: Thursday 10 Sep 2015, 12:07
Location: Belgium

Lukk runway lights disappear

Post by Aviator_1979 » Sunday 13 Mar 2016, 20:53

Hello Stanslov, i have version 1.0 and do not have problems as mentioned above, but when i land night the runway lights disappear on rollout, i use steve dx 10 could that be the problem, greets Stanislov.

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Monday 14 Mar 2016, 05:38

Hello. Indeed, DX10 might play a role here but this is just a guess... You may ask Steve directly if this might be related to the Fixer somehow.
Image

gianluk81

5-12 posts
Posts: 7
Joined: Saturday 09 Feb 2013, 09:34
Location: Italy

P3D v3 and night lights...It's correct?

Post by gianluk81 » Friday 25 Mar 2016, 02:57

Hi sir,
the scenery works well in p3d v3 but...at night i have defaults p3d lights also for taxiway.
And i don't see any red lights in top of lamp, top control tower.
It's regular?

See this....

Image
Image
Image
Image
Image
Image

[ Added: Fri Mar 25, 2016 02:52 ]
and in this shoots at day conditions...i don't see any taxiway lights structure...it's regular?

See this...

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

[ Added: Fri Mar 25, 2016 02:57 ]
on simmarket product page i see this...

Image
Image
Image

in first... see the taxiway cones...
in second and third i see the lights on lamps, lights on top tower ecc.

Denis

5-12 posts
Posts: 8
Joined: Sunday 27 Mar 2016, 12:12
Location: Chisinau

LUKK X no taxi and runway light

Post by Denis » Sunday 27 Mar 2016, 12:25

Hi all!
same problem described by gianluk81 above. No taxi lights and runway lights and the rest lightning problems described. SODE is the latest version all works fine, but the lights are the problem, common guys what should we do?

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Sunday 27 Mar 2016, 13:03

I personally don't see anything wrong on those screenshots.
Kuba, is there anything wrong on the pictures?
Image

Denis

5-12 posts
Posts: 8
Joined: Sunday 27 Mar 2016, 12:12
Location: Chisinau

Post by Denis » Sunday 27 Mar 2016, 13:08

:) I don't have lights, that's wrong. Even p3dv3 default lights.

Post Reply