Moscow City XP

Latest version: v1.1 (2016)

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Moscow City XP

Post by DD Stanislaw » Thursday 22 Sep 2016, 14:23

Moscow City XP by Drzewiecki Design
More info at/Więcej na: http://www.drzewiecki-design.net/prodMos_XP.htm

English and Polish discussion and support in this topic / Dyskusja po polsku i po angielsku w tym temacie.

ImageImageImage
Image

hkterry

5-12 posts
Posts: 7
Joined: Sunday 11 Aug 2013, 15:45
Location: Hong Kong

Post by hkterry » Friday 10 Feb 2017, 03:50

After installing the UUEE and Moscow City in the X-plane 11 using the Installer and selected the X-plane 11. I started the X-plane 11 but an ERROR MESSAGE CAME OUT "Be Advised Message : Loading navigational data failedReading file C:\Users/Terry/Desktop/X-Plane11/Recourses/default data/earth_nav.dat. The navaidIAD in25R is missingan entry. Report to your Navdats provider. Please note that X-Plane 11 is not compatibile with navdata filesmade for X-Plane 10. After I press the UNDERSTAND icon the X-Plane 11 quit.

[ Added: Fri Feb 10, 2017 11:50 ]
My previous post refers. The problem is now solved after I reinstalled/repaired the X-plane by running the X-Plane 11 Installer again. There may be the bugs in the beta version during installation and nothing related to your products.

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Friday 10 Feb 2017, 04:04

Hi.
Please use the newest version of this scenery which has a dedicated XP-11 installer.
Image

Yuri

0-1 posts
Posts: 1
Joined: Saturday 29 Apr 2017, 20:47
Location: Russia

Post by Yuri » Saturday 29 Apr 2017, 21:20

Best wishes! DD Stanislaw, thanks for Moscow city.Please add to scenery UUMU Chkalovsky ILS, NDB, VOR systems. It working in reality.
Best regards, Yuri.
Yuri

AlekseyK

13-25 posts
Posts: 19
Joined: Monday 07 Oct 2013, 00:57
Location: Russia

Post by AlekseyK » Friday 16 Jun 2017, 19:28

why is there a fence :?: UUDD

Image

User avatar
Kuba Pa

Team Member
Posts: 401
Joined: Wednesday 22 Sep 2010, 12:17
Name: Jakub
Location: Kolbuszowa, Poland

Post by Kuba Pa » Saturday 17 Jun 2017, 08:35

Probably is this PLACE in real airport where construction works are underway.

sergvic71

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Wednesday 16 Aug 2017, 06:24
Location: Russia

No building

Post by sergvic71 » Wednesday 30 Aug 2017, 10:15

No view building to airport. (uuww uudd)
I have XPLANE 11

What to do ?

screen

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 30 Aug 2017, 16:23

Image

User avatar
Moter

Team Member
Posts: 50
Joined: Tuesday 25 Nov 2014, 09:41
Location: Gomel, Belarus

Re: No building

Post by Moter » Thursday 31 Aug 2017, 21:18

sergvic71 wrote:No view building to airport. (uuww uudd)
I have XPLANE 11

What to do ?

screen
Try to Increase objects number parametr in X-plane settings.

perawaspop

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Sunday 24 Sep 2017, 07:58
Location: Bangkok

Only fews object shown up

Post by perawaspop » Monday 25 Sep 2017, 10:31

I have just purchase Moscow city pack, installed and only part of Moscow city shown up.
I use X-plane 11. I have already tried setting Number of world object to max, but many areas still missing.
Also try to delete all scenery from custom scenery folder and install Moscow again, but still no luck.

Image
Image

The red square is meant to be here but it doesn't shown up. And I have got strange ground texture too.
Please help me. Thanks!

Links for pictures. (I can't uploaded into this forrum)
https://ibb.co/jSkBuQ
https://ibb.co/nhZnZQ

[ Added: Mon Sep 25, 2017 10:31 ]
Today I install a new fresh copy of X-Plane 11. And the first thing I do is install DD Moscow Scenery. But the result is still the same!. Still very fews object shown up although setting is max out.

I also tried installing Moscow in XP10 but still get the same problem.
https://ibb.co/iJ0zyk

User avatar
Moter

Team Member
Posts: 50
Joined: Tuesday 25 Nov 2014, 09:41
Location: Gomel, Belarus

Re: Only fews object shown up

Post by Moter » Monday 25 Sep 2017, 17:28

Hello! There are 2 variants.
1. You have small amount of memory on grapic card and RAM.
2. Aircraft is far from the place which is depicted in the screenshot.

perawaspop

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Sunday 24 Sep 2017, 07:58
Location: Bangkok

Post by perawaspop » Tuesday 26 Sep 2017, 04:07

Hi Moter!
I use free camera for taking screenshot, but never fly a plane near Red Square.
The distance between scenery and my aircraft might be the point. Thank you!

I will try to fly there and report again soon.

hamoody

5-12 posts
Posts: 6
Joined: Thursday 31 Mar 2016, 15:54
Location: USA

Taxi Network?

Post by hamoody » Tuesday 21 Nov 2017, 18:21

I just bought this scenery pack on sale. It looks good, but there isn't any taxi network at any of the airports included- this makes using traffic addons such as X-Life or World Traffic impossible. Could you consider adding taxi networks to the airports included with Moscow City (UUDD, UUWW, etc)? It would really make the airport come to life. Thanks!

User avatar
DD Stanislaw

Administrator
Posts: 3974
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw » Wednesday 22 Nov 2017, 07:38

Copied, we will do our best to work on that.
Image

BlackyA4

2-4 posts
Posts: 2
Joined: Friday 29 Dec 2017, 22:43
Location: US

Post by BlackyA4 » Saturday 13 Jan 2018, 21:56

Beautiful work on Moscow City. Red Square, the Kremlin, and St. Basils are awesome. This scenery worked great until several months ago. Now the custom buildings are not there. There is a scattering of some buildings, but Red Square area is empty. I downloaded Moscow City again. Still, the same problem. The Local Map shows the original scenery area, but once I fly into it, it's mostly flat. Please help! Love this scenery!

Post Reply