DRZEWIECKI DESIGN Forum Index DRZEWIECKI DESIGN
Software Development for Flight Simulators

FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups
RegisterRegister  Log inLog in

Previous topic «» Next topic
Moscow City XP
Author Message
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Thu Sep 22, 2016 14:23   Moscow City XP

Moscow City XP by Drzewiecki Design
More info at/WiÍcej na: http://www.drzewiecki-design.net/prodMos_XP.htm

English and Polish discussion and support in this topic / Dyskusja po polsku i po angielsku w tym temacie.

_________________
 
 
hkterry


Name: Terry Tsui
Age: 64
Joined: 11 Aug 2013
Posts: 6
Location: Hong Kong
Posted: Mon Jan 30, 2017 10:38   

After installing the UUEE and Moscow City in the X-plane 11 using the Installer and selected the X-plane 11. I started the X-plane 11 but an ERROR MESSAGE CAME OUT "Be Advised Message : Loading navigational data failedReading file C:\Users/Terry/Desktop/X-Plane11/Recourses/default data/earth_nav.dat. The navaidIAD in25R is missingan entry. Report to your Navdats provider. Please note that X-Plane 11 is not compatibile with navdata filesmade for X-Plane 10. After I press the UNDERSTAND icon the X-Plane 11 quit.

[ Added: Fri Feb 10, 2017 11:50 ]
My previous post refers. The problem is now solved after I reinstalled/repaired the X-plane by running the X-Plane 11 Installer again. There may be the bugs in the beta version during installation and nothing related to your products.
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Fri Feb 10, 2017 04:04   

Hi.
Please use the newest version of this scenery which has a dedicated XP-11 installer.
_________________
 
 
Yuri


Name: Yuri
Joined: 29 Apr 2017
Posts: 1
Location: Russia
Posted: Sat Apr 29, 2017 21:20   

Best wishes! DD Stanislaw, thanks for Moscow city.Please add to scenery UUMU Chkalovsky ILS, NDB, VOR systems. It working in reality.
Best regards, Yuri.
_________________
Yuri
 
 
AlekseyK


Name: Aleksey
Age: 41
Joined: 07 Oct 2013
Posts: 14
Location: Russia
Posted: Fri Jun 16, 2017 19:28   

why is there a fence :?: UUDD

 
 
Kuba Pa
Team Member



Name: Jakub Paczek
Joined: 22 Sep 2010
Posts: 445
Location: Kolbuszowa, Poland
Posted: Sat Jun 17, 2017 08:35   

Probably is this PLACE in real airport where construction works are underway.
 
 
sergvic71


Name: Sergei
Joined: 16 Aug 2017
Posts: 2
Location: Russia
Posted: Wed Aug 30, 2017 10:15   No building

No view building to airport. (uuww uudd)
I have XPLANE 11

What to do ?

screen
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Wed Aug 30, 2017 16:23   

Please check this:
https://www.dropbox.com/s...ussian.pdf?dl=1
_________________
 
 
Moter
Team Member



Name: Matthew
Joined: 25 Nov 2014
Posts: 44
Location: Gomel, Belarus
Posted: Thu Aug 31, 2017 21:18   Re: No building

sergvic71 wrote:
No view building to airport. (uuww uudd)
I have XPLANE 11

What to do ?

screen

Try to Increase objects number parametr in X-plane settings.
 
 
perawaspop


Name: Perawas
Joined: 24 Sep 2017
Posts: 2
Location: Bangkok
Posted: Sun Sep 24, 2017 08:11   Only fews object shown up

I have just purchase Moscow city pack, installed and only part of Moscow city shown up.
I use X-plane 11. I have already tried setting Number of world object to max, but many areas still missing.
Also try to delete all scenery from custom scenery folder and install Moscow again, but still no luck.




The red square is meant to be here but it doesn't shown up. And I have got strange ground texture too.
Please help me. Thanks!

Links for pictures. (I can't uploaded into this forrum)
https://ibb.co/jSkBuQ
https://ibb.co/nhZnZQ

[ Added: Mon Sep 25, 2017 10:31 ]
Today I install a new fresh copy of X-Plane 11. And the first thing I do is install DD Moscow Scenery. But the result is still the same!. Still very fews object shown up although setting is max out.

I also tried installing Moscow in XP10 but still get the same problem.
https://ibb.co/iJ0zyk
 
 
Moter
Team Member



Name: Matthew
Joined: 25 Nov 2014
Posts: 44
Location: Gomel, Belarus
Posted: Mon Sep 25, 2017 17:28   Re: Only fews object shown up

Hello! There are 2 variants.
1. You have small amount of memory on grapic card and RAM.
2. Aircraft is far from the place which is depicted in the screenshot.
 
 
perawaspop


Name: Perawas
Joined: 24 Sep 2017
Posts: 2
Location: Bangkok
Posted: Tue Sep 26, 2017 04:07   

Hi Moter!
I use free camera for taking screenshot, but never fly a plane near Red Square.
The distance between scenery and my aircraft might be the point. Thank you!

I will try to fly there and report again soon.
 
 
hamoody


Name: Hamoody Nofal
Joined: 31 Mar 2016
Posts: 6
Location: USA
Posted: Tue Nov 21, 2017 18:21   Taxi Network?

I just bought this scenery pack on sale. It looks good, but there isn't any taxi network at any of the airports included- this makes using traffic addons such as X-Life or World Traffic impossible. Could you consider adding taxi networks to the airports included with Moscow City (UUDD, UUWW, etc)? It would really make the airport come to life. Thanks!
 
 
DD Stanislaw
Administrator



Name: Stanislaw Drzewiecki
Age: 30
Joined: 15 May 2006
Posts: 3237
Location: Warsaw, Poland
Posted: Wed Nov 22, 2017 07:38   

Copied, we will do our best to work on that.
_________________
 
 
Display posts from previous:   
Reply to topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Add this topic to your bookmarks
Printable version

Jump to:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Map