EPKK Kraków Balice 2012

Latest version: v1.3 (2012)

Archive only - support discontinued
Locked
DzKrakowa
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Monday 02 Jun 2014, 16:15
Location: Kraków

Post by DzKrakowa »

Będzie można polatać Jakiem-18 SP-YYY nad Muzeum Lotnictwa. Dzięki za info a wiadomo kiedy będzie wydany. Pozdrawiam
User avatar
seam1977
100-199 posts
100-199 posts
Posts: 159
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 »

No info yet, I hope soon :wink:
DzKrakowa
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Monday 02 Jun 2014, 16:15
Location: Kraków

Kraków City 2017 do FS9 i FSX

Post by DzKrakowa »

Panowie od ekipy Drzewiecki Design mam już niechęć do dalszego naciskania ale nie zamierzam się poddawać aż nie osiągne zamierzonego celu. O co chodzi? o scenerię Krakowa wykonaną porządna na wzór produktu Warsaw City 2013. Wydany w 2012 produkt: EPKK Balice 2012 jest wykonany beznadziejnie jedynie samo Lotnisko Balice jest wykonane 10/10 tak jak powinna wyglądać cała sceneria miasta. Produkt kosztuje 90 zł jestem gotów zapłacić za tego typu produkt nawet 200 zł pod warunkiem, że będzie wykonany od podstaw i dopracowany. Na stronie FSDeveloper chłopaki pracują nad obszarem Krakowa ale nie wiadomo czy będzie się to mogło równać z profesjonalnie wykonaną scenerią ekipy DD. Jestem brutalny, mówię otwarcie co myślę dlatego jestem nie lubiany. Mam wielką prośbę aby ten pomysł został zrealizowany z dbałością o najdrobniejsze detale i zarówno teren jak i obiekty wykonane w wysokiej rozdzielczości. W scenerii nie pozostawiać pustych miejsc każdy punkt scenerii powinien mieć przypisany obiekt. Liczę na to, że moje pomysły zostaną przekształcone w rzeczywistość.

Sceneria, nowy produkt będzie nosił nazwę: Kraków City 2017

(i tak dalej)
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5407
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw »

Witam.
My na dany moment nie planujemy dalszych prac nad tym projektem. Jest natomiast tworzony świetny projekt obrazujący dokładniej samo miasto: http://www.fsdeveloper.com/forum/thread ... sx.428480/ , ale w jego sprawie proszę o kontakt a z autorami bezpośrednio.

Jesli chodzi o autogen wersji pod FS2004 (której dotyczy ten temat) to w FS2004 ma on ograniczenie ilości per kwadrat i nie da się ustawić więcej. W FSX się owszem da, ale najlepszy rezultat na terenie Polski przynosi ręcznie ustawiony autogen. Niestety jego tworzenie na dużym obszarze zajmuje nawet pół roku profesjonaliście (Warszawa doczeka sie takiego autogenu - z każdym budynkiem i drzewkiem - na jesień, Kraków raczej nie).

Jesli jednak, DzKrakowa, posiadasz dużo chęci, propunuję Ci spróbować swoich sił w projektowaniu wspomnianego Kraków City 2017. Daje to dużo satysfakcji (choć na pewno ktoś Cię skrytykuje, że przez zbyt dużo obiektów i tekstur FPSy są zbyt słabe) ale jeśli do 2017 jakość Twojego produktu będzie interesująca, kto wie, może nawiązalibyśmy współpracę. Bo ogólnie wizja jest super.

Pozdrawiam
Image
DzKrakowa
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Monday 02 Jun 2014, 16:15
Location: Kraków

FS9 FSX Kraków City 2017

Post by DzKrakowa »

Problem polega na tym, że umiem tylko ledwo robić textury do samolotów a taki projekt to skomplikowane przedsięwzięcie. Proszę to rozważyć i mam nadzieję, że kiedyś tam wizja przekształci się w życie. :D

[ Dodano: Wto Lip 29, 2014 21:33 ]
Chociaż proszę zrobić kiedyś tam tą scenerię tak jak produkt Warsaw City 2013. Pozdrawiam
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5407
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: FS9 FSX Kraków City 2017

Post by DD Stanislaw »

DzKrakowa wrote:skomplikowane przedsięwzięcie
Raczej kosztowne.
Image
User avatar
RzEmYk
26-49 posts
26-49 posts
Posts: 45
Joined: Wednesday 02 Sep 2009, 20:05
Name: Krzysztof
Location: Tarnów, Poland

Re: Kraków City 2017 do FS9 i FSX

Post by RzEmYk »

DzKrakowa wrote:Jestem brutalny, mówię otwarcie co myślę dlatego jestem nie lubiany.
Ja dla odmiany będę bezczelny.
Mówisz to, że chcesz dostać scenerię, a inni mają ją za Ciebie zrobić. Oferujesz 200 zł przy projekcie, który może kosztować ze sto - dwieście razy więcej.
Zachowujesz się jak rozkapryszony dzieciak.
Problem polega na tym, że umiem tylko ledwo robić textury do samolotów a taki projekt to skomplikowane przedsięwzięcie
Tekstury też Ci niezbyt wychodzą, ale się nie przejmuj, bo...
Sceneria, nowy produkt będzie nosił nazwę: Kraków City 2017
Masz więc trzy lata żeby się nauczyć jak zrobić dobrą scenerię. Do boju!
4tb02gro@gmail.
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Wednesday 18 Nov 2015, 06:08
Location: Detroit, MI

Default buildingss showing through Krakow2012

Post by 4tb02gro@gmail. »

I am a screenshooter, and I am trying to fighure out why the default scenery is showing through the FS2004 KRAKOW2012 scenery. Is there a fix for this, and also, do you have the fs2004 1.3 update for this scenery?

ImageTrell-PC-2015-nov-18-025 by HDSimulations Photography, on Flickr
User avatar
seam1977
100-199 posts
100-199 posts
Posts: 159
Joined: Friday 14 Oct 2011, 20:53
Location: Czeladz(EPKT)

Post by seam1977 »

Holiday is coming :P
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5407
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw »

Hi.
Are you sure these are not some remains from other EPKK sceneries, of for example from program like UTX or some featuring AI traffic which enhance airports as well?
Image
martinlest
26-49 posts
26-49 posts
Posts: 30
Joined: Friday 04 Dec 2015, 21:07
Location: EGLF

EPKK is crashing FS9

Post by martinlest »

Hi. Having visited Poland for the first time in my life very recently (Krakow) I have taken to flying there in FS9! I had the demo of EPKK for a while and have now bought the full version (with EPWA too).

EPWA seems fine, but every time I fly out of or into EPKK, FS9 crashes. I have read the note here about Polish Airports Vol.1, but I don't have that scenery, nor is the file EPKTOkolice.bgl on my PC.

FS9 starts by freezing up - not immediately but after a few minutes. It might clear for a while but always ends up with the screen going black and a 'Flight Simulator has stopped working' notice. I also saw this time round an error message box (hidden behind the now black FS window), which says "Creation failed. Check if sound file is available"

Image

Hope you can help me fix this! I've read every post in this thread (apart from what is written in Polish!) but no mention of this...

Thanks,

Martin
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5407
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw »

As a first step I would recommend to update your FS to 9.1 .

[edit] As well as in EPWA 2015, this issue might be related to the newest version of AES.
Image
martinlest
26-49 posts
26-49 posts
Posts: 30
Joined: Friday 04 Dec 2015, 21:07
Location: EGLF

Post by martinlest »

Hi. I do have FS9.1... the properties box of the exe file shows file version 9.01.40901. I wonder why the box says 9.0! I tried to run the update again, but it says v.9.1 is already installed...

Yes, I bought AES credits for both airports. You think I should post on Aerosoft's forum too?

Thanks.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5407
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Post by DD Stanislaw »

Well, it sais 9.01, not 9.1 :wink:
EPKK scenery was designed in 2012 and worked fine for 4 years... I don't see any obvious reason for it to suddenly stop working.
Image
martinlest
26-49 posts
26-49 posts
Posts: 30
Joined: Friday 04 Dec 2015, 21:07
Location: EGLF

Post by martinlest »

Hi. No, the reason is not obvious, I agree. Just flew in to EPKK from EPWA. The screen kept freezing up as I taxied, just for a split second, and then OK again, but it indicates something is not right. Then the whole sim froze.. all my USB went down at the same time, joystick and keypad unresponsive. Had to shut down FS9, log off Windows and back in again.

Since I have problems with EPKK and the Warsaw 2015 scenery, which I bought and installed in the past couple of days, and nowhere else (EPWA has been OK so far!), there is clearly a problem somewhere with this new Polish scenery I installed, but no, not an obvious one, I agree. Has no one else reported any issues with EPKK? I had the demo version for several weeks with no problems at all.

I can try troubleshooting this on my PC, if anyone has any ideas where to start. Maybe removing all my other add-on scenery from the scenery.cfg file - perhaps there's something somewhere that the Polish scenery doesn't like!

Martin
Locked