RJAA Tokyo Narita P3D

Latest version: v1.1 (2020)

Post Reply
AUA9085
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Thursday 02 Apr 2015, 22:14
Location: Austria

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by AUA9085 »

Hi,

I just bought and installed RJAA (Really nice scenery!!!) but during install I checke also that the realsitic Cube Map gets installed and there should be setup an Folder in Texture\Backup with the original files but this hasnt been done.
Since I installed the Reflection Map I have some stutters in the sum and I'll try to roll back to the original one but I dont know where the file is stored.

Probably you can help me.

Thanks!
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5642
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by DD Stanislaw »

Hi.
Those reflection maps are used only when real reflections are turned off. Otherwise, they are not used at all. :wink:
Image
nmahink
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Thursday 12 Aug 2021, 09:55
Name: Nafsir

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by nmahink »

Dynamic lighting stops working when arriving into Narita. However I do not have this issue if I start the flight at Narita, I only have this issue if I do a flight for example LAX-NRT, dynamic lights don't light up at NRT. But if start NRT-SIN, the dynamic lights light up at Narita. I used P3Dv5.2. Help please
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Martin_Starski »

Can you please reinstall the scenery? Maybe some old effects files have been overwritten, because I am pretty sure that this problem shouldn't exist in the last version of this scenery.

You may also try the files from this post: viewtopic.php?p=23046#p23046
nmahink
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Thursday 12 Aug 2021, 09:55
Name: Nafsir

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by nmahink »

I'll give it try and report back findings
Druce
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 14
Joined: Sunday 19 Sep 2021, 20:04
Name: Andrey

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Druce »

Hi! I have a question. The only way to change season of Airport it's rerun installer?
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Martin_Starski »

No, the seasons are being controlled by the sim and partially by SODE.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5642
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by DD Stanislaw »

Please note, that during seasons change there will be days when seasons do not match with the default scenery. This is because default scenery seasons are controlled daily and custom scenery is controlled monthly.
Image
Druce
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 14
Joined: Sunday 19 Sep 2021, 20:04
Name: Andrey

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Druce »

I have tried set december, january, february - no winter textures at all
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Martin_Starski »

The point is that P3D generates snow textures in Japan too but if the weather is in the "snow mode". This is the specific of P3D, which we doesn't have influence to. Please also take into consideration that snow is rarely visible in Tokio during the winter months.
Druce
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 14
Joined: Sunday 19 Sep 2021, 20:04
Name: Andrey

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Druce »

Yes, I just set weather too, sure, but no results
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Martin_Starski »

VIa which store have you installed our scenery? Do you have ORBX?

If you use ORBX version, snow texture does not appear on a snowy day to be compatible with ORBX addons. This is the way how it's set and how P3D generates the winter textures and we are not able to solve anything in this case.
Druce
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 14
Joined: Sunday 19 Sep 2021, 20:04
Name: Andrey

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Druce »

Yes, prollly ORBX compatibility cause the issue
cirurgiao
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 9
Joined: Monday 13 Sep 2021, 08:37
Name: EPassos

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by cirurgiao »

Just bought this product from ORBX and installed it through ORBX Central. Everything went smoothly.
Run P3Dv5, placed QW787-8 in gate 55, tried to attach jetways using GSX option but there was a written message showing that no AFCAD could be found.
Tks
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: RJAA Tokyo Narita P3D

Post by Martin_Starski »

Sorry, it's hard to say why GSX doesn't see our afcad. Maybe it's duplicated? Or maybe it's too big for GSX? Our jetways should work via Shift + D without any problems.
Post Reply