NY Airports v2 XP

Latest version: v2.1 (2018)

Post Reply
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 XP

Post by Martin_Starski »

Hi Gustavo, the number of objects has to be set to medium as the minimum indeeed - that's the way that it was created. Generally, New York is very "demanding" area, which require sim optimization.
Image
Drzewiecki Design Customer Support
Matthew1517
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Thursday 04 Apr 2019, 01:15
Name: Matthew

Re: NY Airports v2 XP Buildings not loading

Post by Matthew1517 »

so I just bought NY Airports V2 off the org store, installed it through the .exe installer, the scenery files move into my custom scenery, and I have made sure they are at the top of my scenery packs.ini file, but still none of the buildings within the scenery load, the only thing that loads is the jetways, and static aircraft when I choose that option, I have deleted and reinstalled multiple times now and have to say I am extremely disappointed with this after spending almost 35 cad on this and none of the 3 airport I purchased are usable because of this bug, if any one has any idea on how to fix this please reply .
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 XP

Post by Martin_Starski »

Hello Matthew! Have you tried to rebuild the scenery_packs.ini file? If yes, please provide me with your scenery_packs.ini file and log file from XP to marcin@drzewiecki-design.net

What is your sim setting for the "number of objects"? It must be set at least as medium.
Image
Drzewiecki Design Customer Support
ghun1
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Saturday 06 Apr 2019, 19:19
Name: Gary

Re: NY Airports v2 XP

Post by ghun1 »

I am having a similar problem to that reported for the warsaw airports - New York Airports v2 is giving me dirt runways with high friction.
Brown dust is kicked up by the landing gear and the take off roll is very slow.
Apart from that all is well ;-)

Anyone seen this problem with NY v2?
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 XP

Post by Martin_Starski »

As far as I remember no-one reported this problem for NY Aiports v2 XP...

By "warsaw airports" you mean EPWA, right? In the thread for EPWA there is a fix to the problem with inappropriate "ground friction" indeed.

Which airport in NY package? Runway only? We need as much details as possible + your scenery_packs.ini and XP log file via Email (marcin@drzewiecki-design.net).
Image
Drzewiecki Design Customer Support
ghun1
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Saturday 06 Apr 2019, 19:19
Name: Gary

Re: NY Airports v2 XP

Post by ghun1 »

Thanks for the quick reply. I have sent an email as requested.
Gary
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 XP

Post by Martin_Starski »

I received them and will try to discuss this topic with my colleagues.
Image
Drzewiecki Design Customer Support
ghun1
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Saturday 06 Apr 2019, 19:19
Name: Gary

Re: NY Airports v2 XP

Post by ghun1 »

As you can tell from my scenery_packs.ini file, I also have the DD_Miami city scenery installed. Just for information, I find no similar problem with that scenery. Only with the new york airports.
TommyFly
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Tuesday 09 Apr 2019, 09:43
Name: TommyFly

NY Airports v2 XP Static Planes

Post by TommyFly »

Hello,

is there a way to remove all static planes due to use only my wot3-planes?

Thanx
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5431
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: NY Airports v2 XP

Post by DD Stanislaw »

Hi.
Yes indeed. The method is described in the product manual.
Image
amw1261991
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Thursday 11 Apr 2019, 01:48
Name: Alex

Re: New York City XP

Post by amw1261991 »

good day I just bought the new York v2 jfk lga and new York v2 kewr I did the auto install once done downloading and it has not work as far as the gates jetways connection to the aircraft I now im probley doing something wrong but this is my first payware for x-plane 11 some help would be appericated as other payware of yours also that im having trouble with also
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: New York City XP

Post by Martin_Starski »

Firstly your post was weitten in New York City XP thread, not relating to NY Airports XP v2.

Secondly it's a little bit chaotic - you need to clearly explain or show what is not working, because oherwise it's really hard to help.

Have you allowed XP to rebuild the file scenery_packs.ini after the installation process?
Is your sim setting "number of objects" is medium at least?

In our NY project there is no Autogate feature. We have introduced that feature in newer products and of course we plan to include it in some older projects as well.
Image
Drzewiecki Design Customer Support
mdawson1978
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Saturday 20 Apr 2019, 00:55
Name: MiamiMike

Re: NY Airports v2 XP

Post by mdawson1978 »

Hello,
I just bought NY Airports Vs XP and I am new to X-plane. The jetways load for me but the terminals and the planes that are around the airport only partially load. Any advise on this would be great. Thanks
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 XP

Post by Martin_Starski »

Hi, have you tried to rebuild the scenery_packs.ini file after the installation process?

What is your sim setting for the "number of objects"? It must be set at least as medium.

If it doesn't help, please provide me with your scenery_packs.ini file and log file from XP to marcin@drzewiecki-design.net
Image
Drzewiecki Design Customer Support
ndr340
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Wednesday 08 May 2019, 12:19
Name: Richard

Re: NY Airports v2 XP

Post by ndr340 »

Hi, I have a problem with the view of the airport, I only see the ramps. Do you have a solution. thank you
Post Reply