Moscow Landmarks MSFS

Latest version: v1.1 (2020)

Post Reply
piterskiy
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Wednesday 02 Sep 2020, 17:55
Name: Dmitry

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by piterskiy »

Hi!
I just buy & load installer v1.0.1 at simmarket.
And... ''problem with unknown folder'' still here!

I found this forum and try everything what here written, but anyway it's not working-(

pls help me!
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by Martin_Starski »

Hi, should I understand that our installer is asking you to indicate the path to the sim, right? What's happen then? Have you pointed to the (...)\Users\Administrator\AppData\Roaming\Microsoft Flight Simulator\packages folder instead?

Are you able to finish the installation process and you do not see the scenery or you cannot do the install at all? Have you disabled anti-virus app and/or Win Defender?

If you did it, can you please attach the file named "Information.cfg" from the Community/drzewiecki-moscowlandmarks folder?
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5436
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by DD Stanislaw »

artiomvip wrote: Wednesday 02 Sep 2020, 13:49 I would prefer the option to turn off custom scenery's static aircrafts.
Yes, we tried that but is seems to be quite tricky as such objects would need to be placed in a separate package. We will try to do this in the update but I do not guarantee we will succeed.
artiomvip wrote: Wednesday 02 Sep 2020, 14:05 For example, those square cars in Myachkovo.
This is easily fixable, thanks for the report.
piterskiy wrote: Wednesday 02 Sep 2020, 18:15 And... ''problem with unknown folder'' still here!
Can you describe this step-by-step please?
Is this the same problem that a folder search window opens asking you to select a folder and when you do, the window opens again? Please provide as much details as possible.
Image
idaniel83
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 7
Joined: Tuesday 13 Mar 2018, 04:30

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by idaniel83 »

Hi, couple of quick Q's on Vnukovo - are the approach lights to runway 24 meant to be that high? they almost obstruct the runway threshold, on my sim at least. The other 3 UUWW arrivals are fine, just seems to be 24. Also the runway approach lights do not seem to illuminate at night. Thanks
piterskiy
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Wednesday 02 Sep 2020, 17:55
Name: Dmitry

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by piterskiy »

Martin_Starski wrote: Wednesday 02 Sep 2020, 19:38 Hi, should I understand that our installer is asking you ...
Hi! I don't no how it workin, but right after restarting system the installator did everything great!

Thanks!

I thinks i did something wrong.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by Martin_Starski »

Great to hear - happy flying!
rfpm
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Monday 24 Aug 2020, 23:46
Name: rfpm

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by rfpm »

Hi, ever since the update to version 1.7.14.0 Moscow Landmarks no longer works for me and I've tried manually removing and installing it again but nothing is working for me. Can anyone help with this? Thanks.
rfpm
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Monday 24 Aug 2020, 23:46
Name: rfpm

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by rfpm »

I actually fixed my issue, was unrelated as no addons were working. One was broken in my community folder.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5436
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by DD Stanislaw »

Thanks for the information! :)
Image
Dmitry 2020
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Sunday 06 Sep 2020, 13:14
Name: Dmitry_Yegorov

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by Dmitry 2020 »

Just wondering if any chance to create landmarks for Riga/Latvia as main sight seeng is wrong in original maps. For example TV tower look like skyscrapper and all bridges are wrong. I am sure lots of people will buy Riga landmarks if you will be able to create this product.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1716
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by Martin_Starski »

Thanks for your suggestion - we will take it into consideration, especially as we love this region, but firstly we need to be focused on the coming / announced projects and the implemention / creation of some our hitherto-existing projects to FS2020.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5436
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by DD Stanislaw »

Dmitry, I believe JustSim did that project, perhaps it might be easier for them to simply convert it into the new FS.
Image
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5436
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by DD Stanislaw »

Guys, for those you installed our products but they are not visible in the sim, please check one more thing:

In this directory:
C:\Users\[user]\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache
...there should be a file named: "Content.xml".

Code: Select all

<Content>
(...installed packages...)
</Content>
Please make sure that our package is actually placed on that list. In case of Washington it should look like this:

Code: Select all

<Content>
(...other packages...)
	<Package name="drzewieckidesign-moscowliteairports" active="true"/>
	<Package name="drzewieckidesign-moscowlandmarks" active="true"/>
(...other packages...)
</Content>
Image
andrew2080
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Thursday 17 Sep 2020, 14:20
Name: andrew2080

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by andrew2080 »

i have an issue:

cant install this addon

https://skr.sh/s4Cg79642Pt
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5436
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Moscow Landmarks MSFS

Post by DD Stanislaw »

The setup cannot create a folder since it is being blocked. Please check your antivirus software.
Image
Post Reply