KDCA Washington National MSFS

Latest version: v1.2 (2021)

Post Reply
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5642
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by DD Stanislaw »

Here is the LOD fix for the KDCA airport.

The unpacked folder should be placed in the Community folder so that files are overwritten.

Please note that jetways will remain inoperational but interiors and ground details should show up.

DOWNLOAD KDCA LOD FIX (91MB)
Image
cosycol
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Wednesday 08 Sep 2021, 23:01
Name: cosy

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by cosycol »

Hi,
Ive installed this LOD update and overwriten files. Theres no change for me, still no interior furniture or people.
Tried downloading and installing twice but no go.
Please advise
thanks
Cosy
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by Martin_Starski »

Have you maybe tried to rebuild SceneryIndexes and content.xml file?
cosycol
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Wednesday 08 Sep 2021, 23:01
Name: cosy

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by cosycol »

I don't know how to do this, I would have to google although would appreciate your help.
cosycol
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Wednesday 08 Sep 2021, 23:01
Name: cosy

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by cosycol »

Hi, so doing a Google Search I see I should delete the contents. XML file. I have made backup of file, deleted it so it recreates a new contents file.
No change for me here still no furniture or people.
I'm not having any luck googling about how to reload scenery index files for msfs.
Any other ideas?
Thank you
Cosy
manihell
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 8
Joined: Monday 15 Mar 2021, 02:27
Name: mani

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by manihell »

Hello,

Unfortunately I applied the files to my community DD KDCA folder, deleted content / scenery files / folders and still no statics anywhere. The gates are present and the airport seems to be intact but no other objects inside or outside of the airport. I tried using the LOD hack through the DevMode- that returns some of the statics only at specific view angles- a slight turn of the head and everything disappears?

Any help would be greatly appreciated.

Re Wig wags- it seems they are present at every large US airport. Is this not correct?

Thanks!
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2478
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by Martin_Starski »

Guys, we wanted to provide the fix quickly before the release of the new updated version. Due to some unexpected reasons it doesn't work out, the way we expected. We will take a look into it, but it might be necessary to wait for the upcoming SU6 and then for the quickly release of the new version of this scenery.
JEP795
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 21
Joined: Tuesday 24 Aug 2021, 13:58
Name: JEP795

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by JEP795 »

Is the LOD inconsistency that’s pending the fix for SU6 causing CTD?

Can’t load into Washington DC with KDCA installed. I get a CTD before the load finishes.
JEP795
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 21
Joined: Tuesday 24 Aug 2021, 13:58
Name: JEP795

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by JEP795 »

Edit, started game in safe mode to disable all third parties content still have the issue. Can someone please try to spawn inflight right over the city and let me know if they encounter the issue?
DanimalAV
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Wednesday 20 Oct 2021, 06:06
Name: Dan

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by DanimalAV »

Running into the same problem. Ever since SU5, I've been able to fly into KDCA but couldn't load into it. It would freeze at loading. Hoped SU6 would fix it but now I'm getting a CTD when I try to load into it or get near it. Tried disabling live traffic and started the sim in safe mode but still got CTD's. Tried a short flight from the FB KIAD but as soon as I approached the RW1 glideslope at KDCA, another CTD. Same thing when trying to approach RW19 from the west. Of the many payware airports I own, this is the only one still giving me persistent problems since SU5. Sure hope this can be fixed.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5642
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by DD Stanislaw »

Hi.
If you disable our KDCA, does the sim load correctly?
Image
Takadiurga
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Wednesday 20 Oct 2021, 11:34
Name: Takadiurga

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by Takadiurga »

Any update as to if SU6 has allowed a possible fix for KDCA or RJAA? :cry:
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5642
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by DD Stanislaw »

Yes, there will be updates for both KDCA and RJAA, probably in a matter of days.
Image
JEP795
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 21
Joined: Tuesday 24 Aug 2021, 13:58
Name: JEP795

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by JEP795 »

Hi Stanislaw,

No, uninstalling KDCA makes no difference. I think it’s a sim issue, but zendesk is pushing it towards us saying to trouble shoot some windows steps because it’s a ucrtbase issue.

Found on the forums others are having this issue with KADW (Andrews AFB) and it’s 100% repeatable without any mods. Could you maybe try reaching out as a dev?

https://forums.flightsimulator.com/t/ct ... /463310/10

Thanks!
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5642
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: KDCA Washington National MSFS

Post by DD Stanislaw »

Hi.
We are currently working with the KDCA update so yes, we will test everything.
Image
Post Reply