UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Latest version: v1.4 (2022)

Post Reply
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2725
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Martin_Starski »

Let me check with my colleagues if we have any solution to this.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5838
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by DD Stanislaw »

Currently, we have no solution for that but we are discussing the potential fixes and searching for the actual source of that problem, which is far from being obvious.
Image
Michael Terekhin
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Sunday 24 Oct 2021, 06:16
Name: Michael2908

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Michael Terekhin »

Добрый день. После последнего обновления FS2020, загрузка симулятора продолжалась бесконечно. После постепенной чистки папки комьюнити, удалось выяснить, что конфликт происходит из за сцены UUEE.
Даннную сцену удалял, чистил кэши и т.д. Ничего не помагает. Данная сцена была куплена на SimMarket.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2725
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Martin_Starski »

Вам нужно уточнить - в чем проблема? Сообщение об ошибке? Вы пробовали использовать опцию: Start / flight sim / settings / reset -> repair?
Michael Terekhin
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Sunday 24 Oct 2021, 06:16
Name: Michael2908

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Michael Terekhin »

Что это за опция? Все перепробовал, ничего не помогает...
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2725
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Martin_Starski »

Вы найдете его в настройках симулятора. Тем временем было обнаружено, что некоторые стандартные здания Аsobo генерируют CTD. Это у тебя тоже есть?
Michael Terekhin
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Sunday 24 Oct 2021, 06:16
Name: Michael2908

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Michael Terekhin »

Нет, проблем с генерирацией CTD у меня не встречалась. Так что посоветуете сделать с UUEE?
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2725
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Martin_Starski »

Вы должны снова объяснить мне, что не так, шаг за шагом. Вы не смогли запустить синулятор, и после удаления UUEE у вас нет этой проблемы? Опишите еще раз, в чем проблема.
Venev
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 12
Joined: Monday 18 May 2020, 19:53
Name: Venev

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Venev »

Hello guys!
You did a great job with this one although I have the same issue with the FPS at the northern apron.
But the main reason I'm writing this is because I couldn't find a way to get rid off static traffic in the MFS store scenery version.
Am I missing something or is that not possible?
Thank you for the answer in advance!
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5838
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by DD Stanislaw »

Hi.
It is not possible, MSFS Marketplace does not provide a way of including installation options. You may simply dig in inside scenery files and remove the following file:
drzewieckidesign-uuee\scenery\Moscow sheremetyevo MFS\UUEE_Static.BGL
(unless it is possible with the Marketplace file structure)
Image
Venev
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 12
Joined: Monday 18 May 2020, 19:53
Name: Venev

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Venev »

DD Stanislaw wrote: Friday 29 Oct 2021, 02:45 Hi.
It is not possible, MSFS Marketplace does not provide a way of including installation options. You may simply dig in inside scenery files and remove the following file:
drzewieckidesign-uuee\scenery\Moscow sheremetyevo MFS\UUEE_Static.BGL
(unless it is possible with the Marketplace file structure)
Unfortunately there is no UUEE_Static.BGL file in the folder you’ve mentioned. There is only a “texture” folder which contains .DDS and .json files. What do I do now?
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5838
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by DD Stanislaw »

In this case the Marketplace team probably built the installer in a different way which means that there is no way to remove static aircraft or perhaps you might search for a file named "(...)_static" in case it is in a different folder.
Image
Dravman
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 10
Joined: Friday 02 Jul 2021, 15:59
Name: Dravman

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Dravman »

Hello

You did a very great job for the last update of RJAA !!! will you provide as always an update for UUEE as FPS is not so good (15-20 FPS) in Ultra settings 2560 x1440 : RJAA is much better with your last update ! Thank you and go on with your incredible sceneries and City Landmarks
Ant1975uk
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 14
Joined: Monday 13 Sep 2021, 20:26
Name: Ant1975

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Ant1975uk »

Hello I’m having similar fps issues at the airport. I have parked up wit the train station behind me. I have had massive fps drops especially after taxi and during takeoff.

I also had massive fps drops on the other side of the airport.

Even switching my setting to medium or low end things only improve slightly. It’s like there’s some odd anomaly somewhere.

This is on pc, although I had issues on Xbox originally with textures failing to load.

This is a ryzen 7 5800x 32gb ram and a 3060 ti
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2725
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo MSFS

Post by Martin_Starski »

We understand that there is an issue but even last time we did the internal tests again using many different sim environments/hardware specs, but there was no single issue with dropped fps :? On the other hand we had the opportunity to replicate this problem once, but then after the clean new install it magically disappeared. I'm not saying that the problem doesn't exist - the point is that so far we completely don't know what to do to help people affected by this issue. We simply have no clue what is causing this...
Post Reply