UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Latest version: v2.3 (2020)

Post Reply
alpet
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 9
Joined: Monday 03 Feb 2020, 18:55
Name: Alexander

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by alpet »

hello guys,

unfortunately this old bug with flickering ground and markings textures is now back:
https://youtu.be/2r71FfAgf2A
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2345
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by Martin_Starski »

Have you reinstalled the scenery recently? Some time ago we provided the replacement file, which - as far as I remember - solved your issue.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5546
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by DD Stanislaw »

Image
cirurgiao
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Monday 13 Sep 2021, 08:37
Name: EPassos

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by cirurgiao »

Hello.
Have this scenery from Aerosoft's.
Couldn't find any mention to P3Dv5.
Does it install in P3Dv5?
BTW although not here this question applies to EPWA & Seattle airports too (I'm just trying to avoid too many questions about installers for P3Dv5)
Tks
cirurgiao
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Monday 13 Sep 2021, 08:37
Name: EPassos

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by cirurgiao »

Issue solved!
Got both new version and installed them inside my P3Dv5
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5546
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by DD Stanislaw »

Hi.
Please look here:
http://www.drzewiecki-design.net/products.htm
On our www it is clear which products are compatible with which sim. :)
Image
Christoph112233
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Tuesday 16 Mar 2021, 18:41
Name: Christoph

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by Christoph112233 »

Hello guys!

The Airport Buildings/Terminals of all the DD products only appear with Scenery Complexity at Normal or above, not at "Scenery Complexity = Sparse". Is there any way to show the Airport Buildings at Scenery Complexity set to Spars?

System/Sim:
Windows 10
P3Dv5.2

Thank you for your help!
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2345
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by Martin_Starski »

This is the way how P3D is working with the specific settings - nothing can be done with it at the current stage.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5546
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by DD Stanislaw »

Christoph112233, there is no way to do that without re-exporting of all models.
Image
Christoph112233
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Tuesday 16 Mar 2021, 18:41
Name: Christoph

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by Christoph112233 »

Hello Martin!

I see, thank you!

I was asking cause for example, FlyTampa Vienna works perfectly fine with Scenery Complexity set to Spars. Thats why that question came up.

Best regards!
ProAviatsiyu
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Sunday 03 Oct 2021, 14:45
Name: dmitry

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by ProAviatsiyu »

Hello everyone! I got a problem after installing the airport. Simulator Prepar3d V5.There are no textures. What to do?

Screnshot - https://imgur.com/a/Lmqk3db
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2345
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by Martin_Starski »

Hi, to be very honest it's very hard to say something smart on the basis of your screenshot & description. Can yo elaborate? Which version have you installed? Where is it placed in the sim library? Have you tried to reinstall with admin rights? Did you have the older vesion? What sm settings are in use?
ProAviatsiyu
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Sunday 03 Oct 2021, 14:45
Name: dmitry

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by ProAviatsiyu »

Hey! I installed Sheremetyevo 2.4, that is, the latest. Simulator Prepar3D 5.2. Reinstalled the airport 4 times with administrator rights.

https://imgur.com/a/D5JSwVK - screenshot
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5546
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by DD Stanislaw »

ProAviatsiyu, can you post a picture of some terminals, please? Are they default too?

If so, this is a multi-entry in the sim library.
Image
ProAviatsiyu
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Sunday 03 Oct 2021, 14:45
Name: dmitry

Re: UUEE Moscow Sheremetyevo X V2

Post by ProAviatsiyu »

There are no terminals, only gates and runways


https://imgur.com/a/0HWRBHt
Post Reply