Chicago Airports X

Latest version: v1.4 (2020)

Post Reply
envoyair3492
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 11
Joined: Monday 27 May 2019, 20:54
Name: envoyair3492

Re: Chicago Airports X

Post by envoyair3492 »

Can anyone who has the fix with the jetways email me at [...] if they work? Thanks. I will Try re-installing the SODE's but that shouldn't be affecting them
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5365
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Chicago Airports X

Post by DD Stanislaw »

The fix has been provided with the v1.1 version of the product. You need to download the whole installer in order to get that fix as well as many other fixes.
Image
airbadger
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 20
Joined: Friday 24 May 2019, 23:06
Name: Alex

Re: Chicago Airports X

Post by airbadger »

Please put more thought into where ground clutter is placed around gates: https://imgur.com/mFqc46E. Note the belt loader and tug under the wing.
marknie
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 24
Joined: Wednesday 11 Apr 2018, 01:22

Re: Chicago Airports X

Post by marknie »

What do you do when your store does not provide you your update and ignores your requests??? Which is what Simmarket is doing.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5365
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Chicago Airports X

Post by DD Stanislaw »

In Simmarket I have placed the newest version of the product myself, so there is no way it is not available.
Image
Triple-I
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 22
Joined: Wednesday 22 May 2019, 03:22
Name: Ian

Re: Chicago Airports X

Post by Triple-I »

marknie wrote: Sunday 02 Jun 2019, 18:08 What do you do when your store does not provide you your update and ignores your requests??? Which is what Simmarket is doing.
Simmarket has 1.1b available...
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5365
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Chicago Airports X

Post by DD Stanislaw »

This is correct. v1.1 .
Image
Drumcode
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 11
Joined: Wednesday 22 Aug 2018, 14:42
Name: Jacek

Re: Chicago Airports X

Post by Drumcode »

Martin, Radar Contact is using MakeRwys to collect information about sceneries and places them into a csv file. Could you please help me understand a couple of things? a) what is the GPS position of the start and end point of 9R? Can you conform whether there is a start point defined for 9R?
flightjunkie
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 4
Joined: Sunday 26 May 2019, 12:04
Name: flightjunkie

Re: Chicago Airports X

Post by flightjunkie »

Will you be fixing the L gates to be accurately labeled?

Should be L20, L21, L22, L23, L24 and not L12, L13, L14, L15, L16.
didouairline
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 5
Joined: Tuesday 28 May 2019, 17:59
Name: didier

Re: Chicago Airports X

Post by didouairline »

hey,
I just install the last version of chicago airport V1.1.b and chicago city V1.1 and there is no center line iluminated (in green) at night on most of the taxiways
by example, on the left side of runway 28R the green lights of the taxiway are on, on the right side they are off
It was also like this with previous version 1.0 , but I thought it was fixed. I cannot imagine that it is like this in the real life ...
otherwise you scenery is really nice , we trully regognize the real town it is stunning.

Did I do something wrong during installation ?
thanks' for help
Didier
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5365
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Chicago Airports X

Post by DD Stanislaw »

Hi Didier.
didouairline wrote: Monday 03 Jun 2019, 20:39 there is no center line iluminated (in green) at night on most of the taxiways
There is no need to imagine when so many resources are available, f/e:
https://www.youtube.com/results?search_ ... it+landing
f/e https://youtu.be/W24Hl2SLl0A?t=52
Image
Drumcode
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 11
Joined: Wednesday 22 Aug 2018, 14:42
Name: Jacek

Re: Chicago Airports X

Post by Drumcode »

Marcin/Staszku,

Can you guys confirm whether these coordinates for 9R are correct? The below is from Radar Contact's csv file which hosting runway information for itself post running a db rebuild. I don't think the extension to 9R is being recognized? It appears that the start point is referencing the current 9R config, which would be what I've used before in the FSDT's ORD.

KORD,0091,42.002842,-87.926582,668,93.000,7500,111.75DG,150,-3.000,42.002842,-87.912743,0,, (9L)
KORD,0092,41.984016,-87.918335,668,92.990,7955,110.50DG,150,-3.000,41.984016,-87.903656,0,, (9R)
KORD,0093,41.988289,-87.931671,668,92.960,11220,110.90BDG,230,-3.000,41.988300,-87.910965,0,, (9C)
didouairline
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 5
Joined: Tuesday 28 May 2019, 17:59
Name: didier

Re: Chicago Airports X

Post by didouairline »

Thank you DD Stanislaw for your answer and sorry to had bother you with my stuppid question.
I am not very confortable with internet and I even didn't think that I can find the answer on youtube
I am not a pilot and I thought that all large airports taxiway were well ligthed with green beacons ...mistake !!
Didier
Triple-I
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 22
Joined: Wednesday 22 May 2019, 03:22
Name: Ian

Re: Chicago Airports X

Post by Triple-I »

I'm on 1.1b from Simmarket and I just landed on 28C. The ILS freq 108.95 is not working for me.
Abdulrahim123
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 11
Joined: Wednesday 27 Jun 2018, 00:55
Name: Abdulrahim123

Re: Chicago Airports X

Post by Abdulrahim123 »

Excuse me! How do get the jetways to display properly on this product on p3dv4? All jetways aren't showing up in the sceneries just the rest of the stuff rws, taxiways, terminals etc.
Post Reply