Washington X

Latest version: v1.5 (2020)

Post Reply
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 6275
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Washington X

Post by DD Stanislaw »

viewtopic.php?t=13
Users can not create new topics.
Image
jmdriskell@msn.com
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 15 Jul 2023, 15:59
Name: Jim

Re: Washington X

Post by jmdriskell@msn.com »

I have the latest version of KDCA. I created a flight plan using Nav charts starting on RW 19. After loading the flight, my PMDG 737 is lined up parallel with the runway starting point, about 50 feet to the left in the grass. I deleted KDCA and installed another version. No problems, I like your KDCA version but it's unusable as it stands using takeoffs on RW 19.

Jim Driskell
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 3457
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Washington X

Post by Martin_Starski »

Hi, we will do our best to help you but let's start from the beginning. My understanding is that you installed the last version 1.5. In which simulator and via installer from which store? Probably something went wrong during the installation process because otherwise, you should be able to find dozens of similar reports here. Secondly, are you sure that you don't have any other AFCAD for KDCA (for example from the AI addon)? The next possible option is that our scenery is not on top of the scenery library and interferes with the other scenery.
jmdriskell@msn.com
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Saturday 15 Jul 2023, 15:59
Name: Jim

Re: Washington X

Post by jmdriskell@msn.com »

Hello,

Looks like the problem has resolved itself. I initially installed your KDCA from the Microsoft store into MSFS as I was setting up my simulation. I noticed that flights starting on RW 19 were in the grass to the left of the starting point. I uninstalled your KDCA and reinstalled it again just now. It's working as advertised. Flight departing RW 19 are now on the runway. I do notice that my version is 1.4.0. Is there a version 1.5 and if so how do I get it?

Thanks for your help,

Jim Driskell
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 6275
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Washington X

Post by DD Stanislaw »

Hi.
It might have been a priority thing then.
Image
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 3457
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Washington X

Post by Martin_Starski »

jmdriskell@msn.com wrote: Sunday 23 Jul 2023, 23:37 I do notice that my version is 1.4.0. Is there a version 1.5 and if so how do I get it?
You should be able to download the last version from your store.
yerffej
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Monday 18 Mar 2024, 16:07
Name: yerffej

Re: Washington X

Post by yerffej »

The newest version of SODE is V1.8.0, which is what Washington X requires. The problem is there is a glitch in version 1.8.0. The glitch is it does not support FSX. I found I have to SODE v1.7.1 in my FSX.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 3457
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Washington X

Post by Martin_Starski »

Hi, if you have an issue with SODE, I'm afraid you need to contact the SODE developer. I presume our scenery should work with the older version of SODE without any issues.
RossG
0-1 posts
0-1 posts
Posts: 1
Joined: Saturday 04 May 2024, 22:34
Name: Ross

Jeyways dont move

Post by RossG »

Hello:
I have recently purchased Washington X for P3DV4 but the jetways don't move. I get the sode menu and can select which gate to move but it does nothing.

Any help would be grateful
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 3457
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Washington X

Post by Martin_Starski »

I suggest checking the SODE logs or reinstall SODE and then our scenery with admin rights. Maybe for p3d v4 it might be useful to check the older version of SODE (just presumption). I think more support you can get from the SODE developer here: https://sode.12bpilot.ch/
Post Reply