Product description:
http://www.drzewiecki-design.net/prodEPWA_MSFS.htm

"Emergency" static aircraft removal:
Delete the
EPWA_Static.BGL
file from
Community\drzewieckidesign-epwa\scenery\EPWA Warsaw MSFS
Latest version: v1.2 (2025)
Fajnie. Natomiast cross the land jest już w ten weekend...DD Stanislaw wrote: ↑Sunday 08 Sep 2024, 04:50 Dzięki.
Tak, od wersji v1.1 będzie opcja wyłączenia statików wraz z aktywacją gate'ów zajętych wcześniej przez statiki. Do wersji v1.1 na pewno będą jeszcze poprawki "afcada" a musimy zrobić je przed wersją "no static". V1.1 myślę że to kwestia dwóch tygodni, tak jest przeważnie.
Ad. 1 Dziękujemy za miłe słowa - wiele pracy zostało włożone w to aby było jak najlepiej i jak najpiękniej.Moridin wrote: ↑Sunday 08 Sep 2024, 14:52 wygląda na to, że jest przeznakomicie. Jedna z najlepiej odwzrowanych scenerii w MSFS. Gratulacje!
2. Statics - proszę o możliwość wyłączenia ASAP, jeśli da się szybciej niż 2 tyg. to byłoby wspaniale. <3
3. Performance jest... słaby. Mam więcej FPS-ów niż w Aerosoft EDDF czy Ini EGLL, -ale- są stuttery,
Dziękujemy!Markucha21 wrote: ↑Sunday 08 Sep 2024, 15:54 Fenomenalna sceneria. Coś nieprawdopodobnego! W końcu Warszawa jest kompletną.
Poprzedni raport był na pokładzie Fenix A321.Martin_Starski wrote: ↑Sunday 08 Sep 2024, 17:56 Ad. 3 Na razie filmy i opinie, której obejrzałem/przeczytałem, są pozytywne dla wydajności - nie tylko pod kątem klatek ale też stabilności. Aczkolwiek być może potrzebujemy nieco więcej czasu aby poznać szerszy obraz od większej ilości użytkowników. Czasami mała rzecz robi różnicę u jednego użytkownika gdzie u drugiego problemu brak. Prośba o sprawdzenie jak wygląda sytuacja z wyłączonym opcjami - być może znajdziemy punkt zaczepienia. Zawsze również przydatnym jest aby dać znać jaki sprzęt używa dany użytkownik.
Prosimy o takie raporty - wówczas możemy taką funcjonalność wprowadzić w v1.1 .ClouDAction wrote: ↑Sunday 08 Sep 2024, 06:20Jet Story... Fajnie fajnie, natomiast strasznie brakuje mi możliwości ustawienia się tam już teraz. Przydałoby się tam chociaż jedno wolne stanowisko przed hangarem nawet, ze staticami... Rozumuem, że po wyłączeniu staticów będzie można się tam ustawić?
Od wersji v1.1, będzie możliwość wraz z aktywacją stanowisk zajętych aktualnie przez statiki. Przed tym, wszystkie poprawki muszę być wprowadzone do layoutu lotniska oraz musi to być skoordynowane z Cartayna.
Zazwyczaj najgorsze jest pierwsze uruchomienie i kolejne są bardziej płynne. Wyłączenie samochodów i ludzi zwiększa wydajność.
A nie, jeszcze nie!
Dzięki bardzo.Markucha21 wrote: ↑Sunday 08 Sep 2024, 15:54 Fenomenalna sceneria. Coś nieprawdopodobnego! W końcu Warszawa jest kompletną.
Przypomnisz proszę specyfikację sprzętu?
Tak w tym rejonie powinno być.