EPGD Gdansk MSFS
Latest version: v1.2 (2023)
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Re: EPGD Gdansk MSFS
W wersjach na Xbox mieliśmy problemy ze stabilnością, szczególnie w wersji S. Wersje Xbox zawierają w opisie informację, że zawierają zmniejszoną rozdzielczość tekstur i ograniczoną ilość obiektów. Stąd nie ma ludzi 3D, samochodów na parkingach czy samolotów statycznych (z pewnymi wyjątkami).
Witam,
jest szansa na update ?
- ten asfaltowy kawałek został wydłużony ostatnio.. na kamerach można spokojnie zobaczyć co i jak...
- dodatkowo jeszcze nowy biały hangar serwisowy..
pozdrawiam
Marcin
jest szansa na update ?
- ten asfaltowy kawałek został wydłużony ostatnio.. na kamerach można spokojnie zobaczyć co i jak...
- dodatkowo jeszcze nowy biały hangar serwisowy..
pozdrawiam
Marcin
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Martin_Starski
- 200+ posts
Odnotowane aczkolwiek wątpię abyśmy dali radę zrobić szybki updejt, tym bardziej że na liście jest kilka innych zaplanowanych zmian. Na razie wszystkie "ręce" pracują nad innymi projektami.
WU 16 - chyba wrzesień, wreszcie Polska będzie... macie w tym jakiś udział?
- Martin_Starski
- 200+ posts
Nie mam wiedzy w tym zakresie
Hahaha... nie masz wiedzy w tym zakresie...
Witam,
Jutro gruchnie pewnie info od Jorga z Ms na temat WU 18 podczas live - WU 18 to Polska... ( nie wiem czy z krajami Nadbałtyckymi czy nie )
pewnie wtedy wiedza w zakresie nagle się pojawi.... Panie Marcinie ?
Pozdrawiam
Marcin
Jutro gruchnie pewnie info od Jorga z Ms na temat WU 18 podczas live - WU 18 to Polska... ( nie wiem czy z krajami Nadbałtyckymi czy nie )
pewnie wtedy wiedza w zakresie nagle się pojawi.... Panie Marcinie ?
Pozdrawiam
Marcin
niestety .... WU 18 to Niemcy, Austria i Szwajcaria....
Dzień dobry
Mam sporo zdjęć lotniska oraz praktycznie całego nowego pirsu (wnętrze, zewnątrz, bo aktualnie jest bardzo nie poprawny ), chętnie wyślę jeśli jest w planach jakaś aktualizacja w najbliższym czasie Zawsze coś się znajdzie co można dodać czego jeszcze nie ma
Mam sporo zdjęć lotniska oraz praktycznie całego nowego pirsu (wnętrze, zewnątrz, bo aktualnie jest bardzo nie poprawny ), chętnie wyślę jeśli jest w planach jakaś aktualizacja w najbliższym czasie Zawsze coś się znajdzie co można dodać czego jeszcze nie ma
- Martin_Starski
- 200+ posts
Cześć. W najbliższym czasie pracujemy nad innymi aktualizacjami i nowymi projektami, co oczywiście nie oznacza, że nie będzie w przyszłości aktualizacji lotniska w Gdańsku. Jeżeli masz jakieś materiały, którymi możesz i chcesz się podzielić, to prośba o kontakt poprzez Email -https://www.drzewiecki-design.net/c.htm
Dzień dobry
Przepraszam za opóźnienie ale wysłałem już emaila, mam nadzieję, że doszedł, bo nic nie mam w wysłanych
Jakby nic nie było to tutaj jest link do dysku ze zdjęciami https://drive.google.com/drive/folders/ ... 2dDb?hl=pl
Pozdrawiam
Przepraszam za opóźnienie ale wysłałem już emaila, mam nadzieję, że doszedł, bo nic nie mam w wysłanych
Jakby nic nie było to tutaj jest link do dysku ze zdjęciami https://drive.google.com/drive/folders/ ... 2dDb?hl=pl
Pozdrawiam
- Martin_Starski
- 200+ posts
Dzięki.