EPWA Warsaw Chopin Airport XP v2
Latest version: v2.2 (2020)
-
- 5-12 posts
- Name: Michał
Re: EPWA Warsaw Chopin Airport XP v2
Czesc, przepraszam, że tutaj przychodze z ogólnym pytaniem ale to też m.in powiązane jest z tą scenerią... po paru latach wracam do XP i zaczynam przygode z XP12... mam trochę kupionych Waszych scenerii ale widzę, że na stronach np. FSPS jest tylko informacja aby po pliki zgłosić się do Was... potrzebuje zaktualizowac swoje scenerie np. EPWA mam w wersji 2.1 a widze ze jest 2.2 (wiem, że to pod XP11 ale mimo wszystko chcę spróbować). To samo dotyczy pozostałych scenerii... jak mogę pobrać nowe wersje/aktualizacje ?
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Rozumiem, że sceneria byla zakupiona poprzez stronę FSPS. W takim przypadku proszę o zapoznanie się z tym wątkiem: viewtopic.php?t=422
Jeżeli sceneria byla zakupiona w sklepie, z którym nadal współpracujemy, wówczas powinna być tam dostępna do pobrania ostatnia wersja.
-
- 5-12 posts
- Name: Michał
OK, wyslalem maila do dzialu sprzedazy x-plane.org... mam nadzieje ze sie uda... Dzieki!
- DD Stanislaw
- Administrator
- Name: Stanisław
Uwaga - sceneria pod XP11 nie będzie działać poprawnie pod XP12.
Brak drogi kołowania J
Po ściągnięciu sceneri zauważyłem że brakuje na niej drogi kołowania J. (Brakuje jej też na karcie lotniska zapewnionej wraz z scenerią, jednakże jest ona obecne na oficjalnych kartach lotniska, kartach od Navigraphu oraz nawet na mapie satelitarnej z Google maps. Jest jakiś spośob aby dodać to?
Dzięki.
Dzięki.
- Martin_Starski
- 200+ posts
Sprawdzilem aktualne mapy na https://www.ais.pansa.pl/publikacje/aip-ifr/ i nie widze jeszcze tam oficjalnie drogi kolowania J.
Natomiast ostatnia wersja tej scenerii jest z 2020 roku - jezeli bedziemy przygotowywali nowa scenerie EPWA pod XP12 to na pewno uwzglednimy mozliwie najbardziej aktualny layout.
Natomiast ostatnia wersja tej scenerii jest z 2020 roku - jezeli bedziemy przygotowywali nowa scenerie EPWA pod XP12 to na pewno uwzglednimy mozliwie najbardziej aktualny layout.
Jasne, rozumiem, czekam na nową wersje:) Znakomita robota
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Martin_Starski
- 200+ posts
Moje niedopatrzenie - rzeczywiście jest już na mapach. Będziemy mieli to na uwadze.
Zrobilibyście EPWA na XP12.
Ten MSFS może to komercja i kolorki i ładne scenerie, ale do zaawanasowania lotu to nie umywa się do XP12 nie mogę na to MSFS się patrzeć i tym latać pomimo wielu podjętych prób
Ten MSFS może to komercja i kolorki i ładne scenerie, ale do zaawanasowania lotu to nie umywa się do XP12 nie mogę na to MSFS się patrzeć i tym latać pomimo wielu podjętych prób
- Martin_Starski
- 200+ posts
Zapraszamy na naszego Instagrama - https://www.instagram.com/drzewieckidesign/ - jezeli tylko EPWA bedzie dostepna w konwersji na XP12, na pewno nie omieszkamy o tym wspomniec i podzielic sie screen'ami.
fajnie to wygląda