EPKK Krakow MSFS
Latest version: v1.4 (2021)
- tadeon
- 26-49 posts
- Name: tadeon
Re: EPKK Krakow MSFS
To dziwne, ale możesz użyć aplikacji MSFS Addons Linker 2020/2024. Nawet nie będziesz musiał kopiować / dublować. Znajdziesz na Flightsim.to.
Witam. Zainstalowalem wszystkie polskie lotniska ktore sa dostepne na ORBX dla 2024 i wszystkie generalnie dzialaja ok, tylko EPKK nie ma budynku terminala. Sa same rekawy jak na zamieszczonych screenach.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
All of my DD sceneries are working great with MSFS 2024 (except for the issue affecting the taxi / runway edge lighting which devs are already aware of).
Unfortunately, as outlined in the previous post, there is a problem with EPKK - my screenshots are almost identical to those posted above.
In my case, I installed the MSFS 2024 version directly into my MSFS Community Folder (default location) via the MSFS 2024 filter on Orbx Central.
I am running Windows 10, MSFS 2024 Standard Edition (store version)
-------- Google translate -------
Wszystkie moje scenerie DD działają świetnie z MSFS 2024 (z wyjątkiem problemu wpływającego na oświetlenie krawędzi taksówki/pasa startowego, o którym deweloperzy już wiedzą).
Niestety, jak pisałem w poprzednim poście, pojawił się problem z EPKK - moje zrzuty ekranu są prawie identyczne z tymi zamieszczonymi powyżej.
W moim przypadku zainstalowałem wersję MSFS 2024 bezpośrednio w moim folderze społeczności MSFS (domyślna lokalizacja) poprzez filtr MSFS 2024 w Orbx Central.
Używam systemu Windows 10, MSFS 2024 Standard Edition (wersja sklepowa)
Unfortunately, as outlined in the previous post, there is a problem with EPKK - my screenshots are almost identical to those posted above.
In my case, I installed the MSFS 2024 version directly into my MSFS Community Folder (default location) via the MSFS 2024 filter on Orbx Central.
I am running Windows 10, MSFS 2024 Standard Edition (store version)
-------- Google translate -------
Wszystkie moje scenerie DD działają świetnie z MSFS 2024 (z wyjątkiem problemu wpływającego na oświetlenie krawędzi taksówki/pasa startowego, o którym deweloperzy już wiedzą).
Niestety, jak pisałem w poprzednim poście, pojawił się problem z EPKK - moje zrzuty ekranu są prawie identyczne z tymi zamieszczonymi powyżej.
W moim przypadku zainstalowałem wersję MSFS 2024 bezpośrednio w moim folderze społeczności MSFS (domyślna lokalizacja) poprzez filtr MSFS 2024 w Orbx Central.
Używam systemu Windows 10, MSFS 2024 Standard Edition (wersja sklepowa)
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Sugeruję cierpliwie poczekać na nadchodzącą nową mocno odświeżoną wersję EPKK, która będzie już kompatybilna z MSFS2024: https://www.instagram.com/drzewieckidesign/
Thank you ... I wasn't aware that a new version was in the making ... great news!Martin_Starski wrote: ↑Sunday 01 Dec 2024, 08:10 Sugeruję cierpliwie poczekać na nadchodzącą nową mocno odświeżoną wersję EPKK, która będzie już kompatybilna z MSFS2024: https://www.instagram.com/drzewieckidesign/
——— Google Translate ———
Dziękuję... Nie wiedziałem, że powstaje nowa wersja... świetna wiadomość!