EPKK Kraków XP
Latest version: v1.0 (2020)
Re: EPKK Kraków XP
That's work fine, thank you. 

Dzień dobry,
Is there any update planned for XPlane 11 with the new apron?
Dziękuję bardzo
Pozdrowienia
José Antonio
Is there any update planned for XPlane 11 with the new apron?
Dziękuję bardzo
Pozdrowienia
José Antonio
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Dzień dobry, if we decide to release the new EPKK version, it will be for XP12. However, the current sales level for this platform is unlikely to look optimistic.
Dzień dobry.
Powróciłem do X-Plane 12. Zakupiłem EPKK Kraków XP. Sceneria działa dobrze, wszystko ładnie się wyświetla ale niestety z ATC mam kłopot, ATIS jak i wieża cały czas informuje, że lotnisko jest zamknięte. Na defaultowym EPKK ATC działa poprawnie. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest problem.
Z góry dziękuję.
Powróciłem do X-Plane 12. Zakupiłem EPKK Kraków XP. Sceneria działa dobrze, wszystko ładnie się wyświetla ale niestety z ATC mam kłopot, ATIS jak i wieża cały czas informuje, że lotnisko jest zamknięte. Na defaultowym EPKK ATC działa poprawnie. Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie jest problem.
Z góry dziękuję.
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Witam, ta sceneria nie jest przystosowana do XP12, wiec ciezko nam stwierdzic na ta chwile co jest przyczyna takiego stanu rzeczy.
Jezeli zdecydujemy sie na konwersje EPKK v2 do XP12, wowczas przyjrzymy sie tematowi ATC.
Jezeli zdecydujemy sie na konwersje EPKK v2 do XP12, wowczas przyjrzymy sie tematowi ATC.