zgadza się... pierwszy zakupiony w 2010r. produkt był przez Simmarket WARSAW AIRPORTS 2009: EPBC BABICE i POLISH AIRPORTS VOL. 1 FS2004 produkty do X-PLANE 11 kupuje przez FSPS... Simmarket to historia Microsoft FS
Witajcie forumowicze, posiadam wersję 2 zakupioną na portalu X-Plane.org Store.
Proszę o pomoc jak mam pobrać wersję 3 z bonifikatą 30%. Za Chiny ludowe głowię się jak. Ciągle wyskakuje 32$
Witam.
Sugeruję zapytać o to sklep, który sprzedaje produkt. Zazwyczaj jest to najbardziej efektywna droga zasięgnięcia informacji dotycząca procesów sprzedaży (takich jak np. zniżki).
I just bought the upgrade vom V.2 to V.3 from Aerosoft and you guys are getting better all the time. I really enjoy flying in Poland a lot because of your fabulous scenery packs. Not all countries have such talented developers unfortunately... - X-Plane would look so much better then!
Dziękuję bardzo za waszą wspaniałą pracę.
Mam problem z lotniskiem EPGD. Otóż zamienione są pasy 11 z 29. Grafika na pasie jest prawidłowo oznaczona lecz na mapce kołowania są one zamienione. Jest to wina scenerii czy coś w x-plane się wysypało?
Tak pomogło. Dzięki
Niestety sprawdziłem przy okazji resztę lotnisk z tej scenerii i okazało się, że EPRZ ma ten sam problem i pasy 09 i 27 zamienione są w identyczny sposób.