Myślę że sam błąd powodowało coś innego a "unieszkodliwienie" tego pliku może mieć inne konsekwencje (np. brak innych lotnisk na tym obszarze) ale jeśli na dany moment nic złego się nie dzieje to ok.

Latest version: v4.1 (2020)

, a EPBY wygląda dobrze. Zakładam, być może jestem w błędzie, że ten plik "nadpisywał się" się nad wasz .bgl, a jest on, czy raczej był odpowiedzialny za scenerie niektórych domyślnych lotnisk. I tak latam z i na "drzewiecke" lotniska plus Luton na razie, nie latam z domyślnych wiec nie powinno być problemu. Jak pojawi się jakiś problem z wyświetlaniem spowodowany nieszczęsnym plikiem dam znać.
, a EPBY wygląda dobrze. Zakładam, być może jestem w błędzie, że ten plik "nadpisywał się" się nad wasz .bgl, a jest on, czy raczej był odpowiedzialny za scenerie niektórych domyślnych lotnisk. I tak latam z i na "drzewiecke" lotniska plus Luton na razie, nie latam z domyślnych wiec nie powinno być problemu. Jak pojawi się jakiś problem z wyświetlaniem spowodowany nieszczęsnym plikiem dam znać.  , a ja zabieram się za zabawę.
, a ja zabieram się za zabawę. 

DD Stanislaw wrote: ↑Thursday 22 Nov 2018, 09:19 Looks like DX10 to me.
None of our sceneries are compatible with the DX10 Preview mode without using this additional product (payware): https://stevesfsxanalysis.wordpress.com ... -purchase/