Hi,
as well as Radoslaw, I also have to confirm that at night with EPWA v1.2 and Warsaw City Scenery installed, FS9 crashes after one or two minutes. With v1.1 it crashes now too (different to my statement some days ago), but it takes significantly more time until the crash occurs.
Tak jest jeszcze gorzej niż było bo teraz wywala co kilka minut bez względu na to co się robi w EPWA.
W wersji 1.1 było dużo lepiej niż teraz, bo czy w dzień czy w nocy to wywala do Windowsa.
Wcześniej w wersji 1.1 tylko w nocy wywalało a w dzień wszystko było w porządku można było latać.A teraz w wersji 1.2 kaplica bez względu na porę dnia wywala do Windowsa nagminnie co kilka minut.
Muszę przyznać że teraz dużo lepiej w dzień nie miałem żadnej kraksy nie wiem jak w nocy bo nie testowałem sprawdzę potem bo muszę iść do pracy. Chyba że inni sprawdza jak jest w nocy w EPWA
Tak dużo lepiej jest teraz bez tych plików. Niedługo sprawdzę jak będzie w nocy działać.
[ Dodano: Wto Mar 08, 2016 12:56 ]
Niestety nadal pozostaje problem w nocy. Leciałem z EPGD do EPWA wylądowałem na pasie RW33 wszystko cacy, do chwili kołowania do bramki i tu crash wywalenie do Windows.
Najpierw trzeba do niej dojechać bo tu jest problem. Jak zjadę z pasa startowego do pasa kołowania i crash wywala do windows, ale za obserwowałem to tylko w nocy.