Moscow City XP

Latest version: v1.1 (2016)

Post Reply
Dlwlrma
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 19
Joined: Friday 04 Jan 2019, 20:56
Name: Aruany

Re: Moscow City XP

Post by Dlwlrma »

hi!how is this going on?
0:02:39.126 E/SCN: Custom Scenery/DD Z Moscow City XP/village/house_3d.obj:1929:
0:02:39.126 E/SCN: LIGHTS 0 5 is out of range; OBJ file is bad.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2182
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow City XP

Post by Martin_Starski »

Can you please describe the problem more deeply and share your XP log file? Which XP version are we talking about?
Dlwlrma
13-25 posts
13-25 posts
Posts: 19
Joined: Friday 04 Jan 2019, 20:56
Name: Aruany

Re: Moscow City XP

Post by Dlwlrma »

XP version is 11.50 beta9
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2182
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow City XP

Post by Martin_Starski »

Thanks for your report but we are talking about beta version of the sim - we have no idea what final version will include. We will try to fix all possible issues /errors as soon as the final version is released.
Anthony
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 3
Joined: Monday 08 Apr 2019, 20:33
Name: Anthony

Re: Moscow City XP

Post by Anthony »

Is there any way to remove UUDD or other airport from the scenery but keep the city?
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2182
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow City XP

Post by Martin_Starski »

Unfortunately due to XP limitations it's not possible.
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5434
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: Moscow City XP

Post by DD Stanislaw »

Anthony, if your question is related to compatibility with other products then simply placing other products (like UUDD) higher in the scenery_packs.ini should do the job.
Image
nickkolya
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Friday 19 Jun 2020, 21:02
Name: Nickkolya

Re: Moscow City XP

Post by nickkolya »

Hello!!!! I love your product!

But something strange has happened this week. Only UUWW works, all other airports don't show buildings for some reason (UUDD, UUMB etc.) No idea what happened. I deleted all Moscow City files and redownloaded it.

I deleted the old Scenery.ini file.. .still doesn't work. I have not uploaded any airports that would conflict with this! Like I said, only UUWW works at this point.

Also, I have your UUEE, Washington DC and JFK files... these all work!

I have no idea what happened or how to fix this.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2182
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow City XP

Post by Martin_Starski »

You need to provide us more details - which sim version are you using now? have you installed any other addons in the meantime or updated something else? it cannot be that they disappeared just like that.

Please also attach your scenery_packs.ini + logs.txt file here (but firstly please zip them and then attach to the post)
nickkolya
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Friday 19 Jun 2020, 21:02
Name: Nickkolya

Re: Moscow City XP

Post by nickkolya »

Hello, it's X plane 11.41.

I didn't add any new scenery since I noticed the issue. But attached is what I think you need. Anything else let me know.

I do agree that it the buildings couldn't just disappear. Especially when you other programs works (JFK, UUEE, UUWW, Washington DC, etc.)
Archive.zip
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2182
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow City XP

Post by Martin_Starski »

And you didn't change your sim settings?

Can you post the screenshot showing how does it look like currently?

When you move our entries to the top, is there any difference?

Can you may also try to delete (with backup) global scenery folder and try to load x-plane without it?
nickkolya
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Friday 19 Jun 2020, 21:02
Name: Nickkolya

Re: Moscow City XP

Post by nickkolya »

Hello!

I moved your entries to the top. Attached is the screen shot of what I see. This is UUDD and like I said the buildings just don't show.

I don't have another program that would conflict with airports of Moscow City. And like I said JFK and UUEE works... nothing is missing with them.
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 2182
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Moscow City XP

Post by Martin_Starski »

Please confirm what is your simulator setting for "Number of World Objects" - I want to exclude one of the possibilities
nickkolya
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 6
Joined: Friday 19 Jun 2020, 21:02
Name: Nickkolya

Re: Moscow City XP

Post by nickkolya »

I just bumped it up from medium to high. And that seemed to work.

All airports in Moscow City are working! :) Strange why UUWW worked but nothing else.

But that seemed to be the cure!
disidd
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 5
Joined: Monday 29 Jun 2020, 22:48
Name: Dmitri

Re: Moscow City XP

Post by disidd »

Good day!
I have a problem importing a UUDD airport. I put the scenery, it is higher in the scenery.Ini, but I still see a fence of repairs. Is there any way to remove this fence?
Post Reply