EPKK Krakow MSFS
Latest version: v1.4 (2021)
-
- 0-1 posts
- Name: Lawrence
Re: EPKK Krakow MSFS
Hi folks,
First off thanks for the great rendition of Krakow - it's a favourite destination of mine to visit.
I appreciate the previous conversation on this, but I wanted to add some weight to the possibility of making more stands selectable - it's almost impossible to replicate real world stand allocations as a large number of stands aren't selectable (the stand I in particular would love is 6 as this is where usually EZY flights I've been on park!)
I completely get the callout that you guys are working on new sceneries, but this would be a simple but great update if possible! To be honest, with the way the community is heading, I'm not sure many people use statics anymore
Or if you can tell me how to do this myself and I'll give it a try for personal use!
Cheers and have a great day,
Lorenzo
First off thanks for the great rendition of Krakow - it's a favourite destination of mine to visit.
I appreciate the previous conversation on this, but I wanted to add some weight to the possibility of making more stands selectable - it's almost impossible to replicate real world stand allocations as a large number of stands aren't selectable (the stand I in particular would love is 6 as this is where usually EZY flights I've been on park!)
I completely get the callout that you guys are working on new sceneries, but this would be a simple but great update if possible! To be honest, with the way the community is heading, I'm not sure many people use statics anymore
Or if you can tell me how to do this myself and I'll give it a try for personal use!
Cheers and have a great day,
Lorenzo
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Hi, some stands might not be available because they are standardly occupied by the statics. However, we consider to add the option to make all stands available in the next version - it's on the to-do list.
Czy coś wiadomo o poprawkach dla wszystkich lotnisk wydanych na Xbox bo albo jest crash albo gasnie wszystko w samolocie nie da się ich używać
- Martin_Starski
- 200+ posts
Mamy obecnie mozliwosc testowania naszych scenerii na Xbox i na tyle ile tylko czas nam pozwala sprawdzamy ich funkcjonalnosc.
O ktorym Xbox mowimy w Pana przypadku? Samolot to dodatek czy default'owy?
O ktorym Xbox mowimy w Pana przypadku? Samolot to dodatek czy default'owy?
- DD Stanislaw
- Administrator
- Name: Stanisław
Jeśli kwestia dotyczy wszystkich lotnisk, to poprawka będzie bardziej ze strony Asobo. Aktualnie ten temat jest przez nich weryfikowany.
Witam,
Kupiłem jakiś czas temu scenerie EPKK w Market place w MSFS. Chciałbym usunać statyczne samolotu. Przeczytałem tu na forum że należy zmienić nazwę pliku .bgl. Jednak nie mam żadnych plików z rozszerzeniem .bgl
Kupiłem jakiś czas temu scenerie EPKK w Market place w MSFS. Chciałbym usunać statyczne samolotu. Przeczytałem tu na forum że należy zmienić nazwę pliku .bgl. Jednak nie mam żadnych plików z rozszerzeniem .bgl
- DD Stanislaw
- Administrator
Witam.
Scenerie kupione przez Marketplace nie mają opcje personalizacji.
To co można zrobić, to zmienić sobie licencję na inny sklep, np. iniBuilds, gdzie taka możliwość personalizacji jest.
https://forms.inibuilds.com/order-transfer
Scenerie kupione przez Marketplace nie mają opcje personalizacji.
To co można zrobić, to zmienić sobie licencję na inny sklep, np. iniBuilds, gdzie taka możliwość personalizacji jest.
https://forms.inibuilds.com/order-transfer
Samolot pmdg 738 na podejściu dzieją się różne rzeczy np gaśnie wszytko w kokpicie i za chwilę crash msfs
- Martin_Starski
- 200+ posts
Nie zauważyliśmy takich anomalii. A mowa o wersji na PC czy Xbox (S czy X)? Próbowałeś zejść trochę z ustawieniami graficznymi symulatora?
Witam,
Jakiś czas temu skorzystałem z linku, który został tu wstawiony na przeniesienie licencji lotniska EPKK z marketplace to sklepu inibuild. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami. Dostałem mail, że w ciągu 72h dostanę odpowiedź. Do dnia dzisiejszego cisza, żadnej informacji nie dostałem.
Jakiś czas temu skorzystałem z linku, który został tu wstawiony na przeniesienie licencji lotniska EPKK z marketplace to sklepu inibuild. Zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami. Dostałem mail, że w ciągu 72h dostanę odpowiedź. Do dnia dzisiejszego cisza, żadnej informacji nie dostałem.
- DD Stanislaw
- Administrator
Trudno mi się odnieść, zapytań było kilkanaście. Niektóre nie zostały zaakceptowane ze względu na nieodpowiednie potwierdzenie posiadania produktu w formie złego screenshota.
Zakladam ze nie ma zadnych nowych wiesci odnosnie znikajacego AI po ladowaniu?
- Martin_Starski
- 200+ posts
Niestety nie ma żadnych nowych informacji.
Hello,
i just bought EPKK and EPGD from the MS Marketplace. Really great looking scenerys, but is there a way to remove the static aircrafts? I do fly online on Vatsim and its very annoying that so many gates are occupied by static models
thanks for any help
i just bought EPKK and EPGD from the MS Marketplace. Really great looking scenerys, but is there a way to remove the static aircrafts? I do fly online on Vatsim and its very annoying that so many gates are occupied by static models
thanks for any help
- DD Stanislaw
- Administrator
Hi.
Not from the Marketplace version.
You can always select stands that are not occupied.
Not from the Marketplace version.
You can always select stands that are not occupied.