Cześć. Jestem nowy nie wiem czy dobrze umieszczam wiadomość?
Zakupiłem Port Lotniczy w Bydgoszczy.
Niestety naprowadzanie ILS pasa 26 (BYD 109.10)nie działa. Sprawdzałem trzema różnymi samolotami
Po odinstalowaniu zakupionego lotniska wszystko działa poprawnie na lotnisku defaultowym.
Dodam jeszcze, że zakupiłem jeszcze trzy inne lotniska i
wszystkie działają bardzo dobrze jedynie z Bydgoszczą występuje problem z naprowadzaniem.
Czy jest możliwość sprawdzenia oraz naprawienia problemu?
Pozdrawiam.
Marcin wrote: ↑Sunday 29 Dec 2024, 19:16
naprowadzanie ILS pasa 26 (BYD 109.10)nie działa
Witaj. Prosba na przyszlosc aby posty wrzucac do wlasciwego kanalu dotyczacego konkretnej scenerii.
Do tej pory nie mielismy zadnych uwag co do lotniska w Bydgoszczy. Z tego co kojarze to w ogole nie ruszalismy rowniez danych nawigacyjnych, ale to musze jeszcze ewentualnie sprawdzic.
Rozumiem, ze nie dziala ani LOC ani GS? Na mapach symulatora cos sie wyswietla? Jaka wersja scenerii i w ktorym symulatorze (MSFS 2020 czy 2024)?
Sprawdzimy jeszcze raz - chociaz nie kojarze abysmy ruszali dane nawigacyjne a w MSFS 2020 do tej pory nikt nie zglaszal takich problemow. Natomiast wiele rzeczy nie dziala w MSFS 2024, wiec wszystko jest mozliwe
Problem z ILSem udało się naprawić. Jeśli tylko sceneria była zakupiona poza Marketplace to jest możliwość ręcznego podmienienia plików.
W zależności od wersji sima plik community powinien się znajdować w APPData/Roaming/Microsoft Flight Simulator 2024/Packages/Community/drzewieckidesign-epby
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Niestety, u mnie brak takiego pliku
Lotnisko zakupiłem przez tę stronę: https://contrail.shop/
Zainstalowałem aplikację Contrail i stamtąd zainstalowałem lotniska , które zakupiłem.