Please contact Aerosoft to make such option available - it's not in our hands as they have their own installer and their own config file.
EPWR Wrocław MSFS
Latest version: v1.0 (2023)
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Re: EPWR Wrocław MSFS
- Martin_Starski
- 200+ posts
Niestety nie znalezlismy jeszcze rozwiazania w tym zakresie. Jezeli znasz inne lotnisko, ktore ma podobny uklad jak epgd i epwr, gdzie AI porusza sie w taki sposob jak oczekujesz, prosba o wskazanie - przyjrzymy sie jak to wyglada.
Sprawdziłem, że dalej błąd występuje - nie wiem, czy został "pominięty" czy po prostu przymknięto oczkopvrlpe wrote: ↑Saturday 21 Oct 2023, 22:09 Testując waszą scenerie, jestem pod wrażeniem. Często bywam na lotnisku we Wrocławiu i wszystko wygląda as real as it gets.
Prosiłbym również o naprawę kolizji, ponieważ pasażerowie GSX lewitują (nie, to nie wina profili Cartayna i to również nie naprawi problemu)
https://imgur.com/a/Q9HIJ08
Zależy mi bardziej na tym, aby płynnie pasażerowie GSX przechodzili i znikali gdzieś wewnątrz
- Martin_Starski
- 200+ posts
W przypadku GSX wszystkie ewentualne zmiany realizujemy w porozumieniu z Cartayna. Czy to było im zgłoszone? Wówczas oni się z nami kontaktują i wprowadzamy stosowne zmiany na ich wniosek.
Witajcie,
pytanie troche z innej beczki, czy produkt zostanie objęty zniżką w związku z Black Friday w ORBX?
Dzięki!
pytanie troche z innej beczki, czy produkt zostanie objęty zniżką w związku z Black Friday w ORBX?
Dzięki!
- Martin_Starski
- 200+ posts
Special Offers
Co do ofert poszczególnych sklepów, sugeruje kontaktować się z nimi bezpośrednio. Natomiast EPWR jest bardzo świeżym wydaniem i może nie podlegać promocji.
Co do ofert poszczególnych sklepów, sugeruje kontaktować się z nimi bezpośrednio. Natomiast EPWR jest bardzo świeżym wydaniem i może nie podlegać promocji.
- DD Stanislaw
- Administrator
- Name: Stanisław
- Martin_Starski
- 200+ posts
Odnosisz się do ofert sklepów zewnętrznych, gdzie sprzedawane są nasze produkty. W kwestii poszczególnych ofert prosimy o kontakt z danym sklepem.
Kupiłem taniej - dokladnie za 8.50 $LOT994 wrote: ↑Saturday 25 Nov 2023, 16:30 https://orbxdirect.com/product/drzewiec ... 9ca218e0-1
19,89€ - ORBX
https://www.justflight.com/product/epwr-wroclaw-msfs
8,99€
Mhmm?
https://store.flightsim.com/EPWR-Wrocla ... _5056.html
FYI.
Testuję SU14 i nie mam problemów z tym lotniskiem.
Myślałem, że twórcy mają na to wpływ, stąd mój post.
- DD Stanislaw
- Administrator
- Name: Stanisław
Kupienie za 19,89€ byłoby z pewnością większym krokiem w stronę budowy innych polskich lotnisk w przyszłości (to 40zł różnicy).
Ale też kupienie za 50% ceny jest lepsze niż ściągnięcie pirata więc...
Ale też kupienie za 50% ceny jest lepsze niż ściągnięcie pirata więc...
Dzień dobry, w jaki sposób można konfigurować parametry scenerii takie jak wyłączenie samolotów statycznych, jeżeli kupiło się scenerię przez microsoft marketplace w symulatorze ?
- Martin_Starski
- 200+ posts
Niestety w przypadku zakupu scenerii przez Marketplace nie ma możliwości zmiany jakichkolwiek opcji. Być może w przyszłości Marketplace udostępni taką możliwość.
Dziękuję za odpowiedź, czy jest możliwość ręcznej edycji plików konfiguracyjnych ? jeżeli tak to jakich ?