Seattle Airports X

Latest version: v1.3 (2018)

Post Reply
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 929
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Seattle Airports X

Post by Martin_Starski » Tuesday 15 Oct 2019, 03:48

So, if FTX Vectors solves the problem, it means that it was something relating to the ORBX product, but we both were not able to identify which file caused the problem. Good to hear that it's ok now.

User avatar
RobC
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 9
Joined: Sunday 06 Jul 2014, 23:04
Location: USA Fla

Re: Seattle Airports X

Post by RobC » Tuesday 22 Oct 2019, 12:06

A question about uninstalling the airports,

I am having an issue with black buildings and long pauses right before landing at KSEA (P3Dv4.5hf2) and I would like to just uninstall KSEA, so I ran the installer again and unchecked all the KSEA parts and also selected the Lite textures for the other airports, BUT after checking the SeattleX folder the KSEA stuff is still in there.

So question,

Do I have to delete the entire SeattleX folder (which I assume includes my Seattle City X) and then reinstall the city, and THEN install just the airports I want to use?

And if so, is there anything else I need to do as well?

thanks

EVGA Z390 Dark ; i9 9900k ; 32gig Corsair Vengeance DDR4 3200 ; EVGA 2080 RTX ; Creative Zx 5.1 Surround ; Windows 10 Pro M.2 Samsung EVO 970

User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 929
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Seattle Airports X

Post by Martin_Starski » Tuesday 22 Oct 2019, 17:51

It should work as you described - if you run the installer again and uncheck all options referring to KSEA, it should be removed from the sim.

To uninstall our scenery you need to remove the "scenery" folder from the location: ...\Users\"username"\Documents\Prepar3D v4 Add-ons and remove the respective "scenery" folder from the "Addon scenery" folder. It includes Seattle City as well, so then you need to reinstall both packages (please do this with admin rights).

BTW: Which texture resolution is set in your sim? Have you tried to reduce it?

User avatar
RobC
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 9
Joined: Sunday 06 Jul 2014, 23:04
Location: USA Fla

Re: Seattle Airports X

Post by RobC » Wednesday 23 Oct 2019, 23:09

Hey Martin, thanks for getting back to me, I have been working a lot lately, sorry for the delay.

Right now my texture resolution is set to 7cm, I can try to back it off a bit (any recommendation?) but it seems to run fine in other places I fly and worked ok before I installed the Seattle stuff, I think however I just overloaded the scenery, I'm going to try the Orbx default Seattle AP just to see if that makes it a bit better.

The black terminals are not that big of a deal, but that long pause right before I touch down is an immersion killer.

Also I'm flying the A2A 250 Comanche with the accu-sim

EVGA Z390 Dark ; i9 9900k ; 32gig Corsair Vengeance DDR4 3200 ; EVGA 2080 RTX ; Creative Zx 5.1 Surround ; Windows 10 Pro M.2 Samsung EVO 970

User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 929
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: Seattle Airports X

Post by Martin_Starski » Thursday 24 Oct 2019, 08:53

I meant this settings:

Image

RobC wrote:
Wednesday 23 Oct 2019, 23:09
The black terminals are not that big of a deal
Can you please show them via screenshot?

Post Reply