NY Airports v2 X

Latest version: v2.6 (2020)

Post Reply
bwbriscoe
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 5
Joined: Wednesday 09 Sep 2020, 23:48
Name: BenBriscoe

Re: NY Airports v2 X

Post by bwbriscoe »

Just downloaded and installed NY Airports v2 X. Product description says works with SODE, when I try and use GSX to dock airbridges I get a big... "No Jetways Here" message.

Can someone help?

Thanks
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1780
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 X

Post by Martin_Starski »

Please use the shortcut: Shift + D to activate the jetways via SODE.

BTW: Which scenery ersion have you installed? Which sim are we talking about? At which airports it's not working via GSX menu?
bwbriscoe
5-12 posts
5-12 posts
Posts: 5
Joined: Wednesday 09 Sep 2020, 23:48
Name: BenBriscoe

Re: NY Airports v2 X

Post by bwbriscoe »

How do I uninstall this scenery? There seems to be no directions on how to get rid of this off my machine?
User avatar
DD Stanislaw
Administrator
Administrator
Posts: 5477
Joined: Monday 15 May 2006, 10:07
Name: Stanisław
Location: Warsaw, Poland

Re: NY Airports v2 X

Post by DD Stanislaw »

Uninstalling is very easy but why would you wish to uninstall it?
Image
rovari
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Sunday 15 Nov 2020, 18:59
Name: rovari

: NY Airports v2 X

Post by rovari »

Hello.
I have purchased NY Airports V2 for my P3D V3. I have installed it in my computer but when i go to see it i have only the jetways and the taxuiway. No tower, no terminals, no buildings. Can you help?=
Moreover, I had to installed it in then Libraries because it didn't installe it automaticly.
Please help
Help.-
Rovari
User avatar
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Posts: 1780
Joined: Monday 24 Sep 2012, 11:11
Name: Marcin
Location: Warszawa

Re: NY Airports v2 X

Post by Martin_Starski »

Please look for double entries in the Scenery Library / Add'ons menu. This should not happen but apparently happens sometimes.
rovari wrote: Sunday 15 Nov 2020, 19:03 Moreover, I had to installed it in then Libraries because it didn't installe it automaticly.
Something went wrong, because it should have been added to the library automatically. Before you added it manually, there was the same issue?
rovari
2-4 posts
2-4 posts
Posts: 2
Joined: Sunday 15 Nov 2020, 18:59
Name: rovari

Re: NY Airports v2 X

Post by rovari »

Thanks for your advice. I have now the scenery installed properly.
Thanks
Rovari.
Post Reply