@otokarbalcy,
Dziękuję, skorzystałem z Twojego sposobu, ustawiłem jednak suwak na "1". Wygląda wciąż bardzo dobrze, a działa o wiele płynniej. Mam jednak nadzieję, że aktualizacja Warsaw Landmarks pozwoli nam wycofać się z tego rozwiązania, które całkowicie blokuje zmiany LOD i w konsekwencji niweczy starania deweloperów w zakresie optymalizacji opartej na zmiennej szczegółowości.
Warsaw Landmarks MSFS
Latest version: v1.2 (2025)
- tadeon
- 50-99 posts

- Name: tadeon
- tadeon
- 50-99 posts

- Name: tadeon
Re: Warsaw Landmarks MSFS
W SU 4 beta problem kiepskich stadionów całkowicie ustąpił. SU4 w ogóle zapowiada się rewelacyjnie dla VR.
-
Daniel Strzymiński
- 5-12 posts

- Name: Daniel
Dzień dobry.
Kupiłem w ORBX Landmarks Warsaw zauważyłem, że po instalacji mam wersję 1.1.0 a u tutaj widzę że dla tego lotniska jest już wersja 1.2 Czy sklep ORBX nie zapewnia aktualizacji waszych produktów ?
Kupiłem w ORBX Landmarks Warsaw zauważyłem, że po instalacji mam wersję 1.1.0 a u tutaj widzę że dla tego lotniska jest już wersja 1.2 Czy sklep ORBX nie zapewnia aktualizacji waszych produktów ?
- Martin_Starski
- 200+ posts

- Name: Marcin
Pytanie powtórzone przy innych sceneriach - zewnętrzny instalator, który może mieć inną numerację wersji.
-
pantalaimon
- 0-1 posts

- Name: Maciek
Mam problem z Chrcynnem w MSFS2024 - pasy startowe są poniżej elewacji terenu wokół nich, przez co robią się z nich "rynny" (w załączeniu screenshot).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Martin_Starski
- 200+ posts

- Name: Marcin
Witaj. Z tego co pamiętam to Chrcynno działało jak należy, ale może jakieś zmiany w MSFS2024 wpłynęły na scenerię. Niemniej potwierdź najpierw proszę czy standardowe kroki jak ustawienie priorytetu, wyilzolowabie scenerii od innych dodatków czy też odbudowanie sceneryindexes zostały wykonane.