Warsaw Landmarks MSFS

Latest version: v1.2 (2025)

Post Reply
tadeon
50-99 posts
50-99 posts
Name: tadeon

Re: Warsaw Landmarks MSFS

Post by tadeon »

@otokarbalcy,

Dziękuję, skorzystałem z Twojego sposobu, ustawiłem jednak suwak na "1". Wygląda wciąż bardzo dobrze, a działa o wiele płynniej. Mam jednak nadzieję, że aktualizacja Warsaw Landmarks pozwoli nam wycofać się z tego rozwiązania, które całkowicie blokuje zmiany LOD i w konsekwencji niweczy starania deweloperów w zakresie optymalizacji opartej na zmiennej szczegółowości.
tadeon
50-99 posts
50-99 posts
Name: tadeon

Post by tadeon »

W SU 4 beta problem kiepskich stadionów całkowicie ustąpił. SU4 w ogóle zapowiada się rewelacyjnie dla VR.
Daniel Strzymiński
5-12 posts
5-12 posts
Name: Daniel

Post by Daniel Strzymiński »

Dzień dobry.
Kupiłem w ORBX Landmarks Warsaw zauważyłem, że po instalacji mam wersję 1.1.0 a u tutaj widzę że dla tego lotniska jest już wersja 1.2 Czy sklep ORBX nie zapewnia aktualizacji waszych produktów ?
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Name: Marcin

Post by Martin_Starski »

Pytanie powtórzone przy innych sceneriach - zewnętrzny instalator, który może mieć inną numerację wersji.
pantalaimon
0-1 posts
0-1 posts
Name: Maciek

Post by pantalaimon »

Mam problem z Chrcynnem w MSFS2024 - pasy startowe są poniżej elewacji terenu wokół nich, przez co robią się z nich "rynny" (w załączeniu screenshot).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Martin_Starski
200+ posts
200+ posts
Name: Marcin

Post by Martin_Starski »

Witaj. Z tego co pamiętam to Chrcynno działało jak należy, ale może jakieś zmiany w MSFS2024 wpłynęły na scenerię. Niemniej potwierdź najpierw proszę czy standardowe kroki jak ustawienie priorytetu, wyilzolowabie scenerii od innych dodatków czy też odbudowanie sceneryindexes zostały wykonane.
Post Reply