EPKK Krakow MSFS
Latest version: v1.4 (2021)
- Martin_Starski
- 200+ posts
- Name: Marcin
Re: EPKK Krakow MSFS
Czy Bing data są aktywne w ustawieniach symulatora?
Nudziło mi się, więc postanowiłem poprawić ten błąd.
Jeśli ja dałem radę, to i DD da

ps.
Poprawki nie udostępnię, bo jak wiemy nie można.
Podpowiem, że bawiłem się trochę przed RWY 25 i RWY 25

- Martin_Starski
- 200+ posts
Hmmm, problem startów z 25 rozwiązaliśmy między innymi tutaj:
Problem with AI take off from RWY 25 we solved here:
viewtopic.php?p=26171#p26171
To rzeczywiście nie była wielka filozofia. Problem nadal mieliśmy ze znikającymi AI po lądowaniu na 25 i mimo konsultacji z Asobo nie byliśmy w stanie znaleźć rozwiązania. Czy u Ciebie działa to już poprawnie?
Nie pobierałem waszego fixa, w każdym razie dzięki za link.Martin_Starski wrote: ↑Thursday 02 Mar 2023, 05:58Hmmm, problem startów z 25 rozwiązaliśmy między innymi tutaj:
Problem with AI take off from RWY 25 we solved here:
viewtopic.php?p=26171#p26171
To rzeczywiście nie była wielka filozofia. Problem nadal mieliśmy ze znikającymi AI po lądowaniu na 25 i mimo konsultacji z Asobo nie byliśmy w stanie znaleźć rozwiązania. Czy u Ciebie działa to już poprawnie?
Pobrałem teraz aby w wolnej chwili przetestować.
Po zmianach, które wprowadziłem w waszej scenerii działa ok - AI nie znika po wylądowaniu na RWY25.
Traffic - real-time online.

- Martin_Starski
- 200+ posts
PSXT sam w sobie jest realnym ruchem AI, ja sprawdzałem na tym kulawym, zbugowanym wbudowanym w msfs.Martin_Starski wrote: ↑Thursday 02 Mar 2023, 16:23W moim przypadku przy uzyciu PSXT + Real Traffic tez bylo wszystko poprawnie. Gorzej sprawa wyglada z innymi rozwiazaniami pod AI.
Ten cud techniki jest tak zbugowany, że w niektórych przypadkach po wylądowaniu na RWY25 i dojechaniu do końca pasa msfs cofa samolot i samolocik zjeżdża z pasa przez TWY D.
Więc wydaje mi się, że powinniście wypuścić nową wersję przykładowo 1.5 z tym waszym fixem.